Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη Νέα Μανωλάδα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου – Θα επισκεφθεί τον καταυλισμό των μεταναστών που κάηκε – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Στη Νέα Μανωλάδα η υπουργός Εργασίας Έφη...

Μαζί της και ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος

Στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας μεταβαίνουν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος, για να επισκεφθούν τον καταυλισμό μεταναστών εργατών γης, ο οποίος καταστράφηκε από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα. Η υπουργός και ο υφυπουργός θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής και φορείς της περιοχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την καταστροφή του καταυλισμού και τη στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά μεταναστών εργατών γης.

Στάχτη πάνω από 100.000 ευρώ, χαρτιά, ρούχα - Σε απόγνωση εργάτες γης στη Νέα Μανωλάδα μετά τη φωτιά στον καταυλισμό - ΦΩΤΟ

Όπως έγραψε στο facebook η Έφη Αχτσιόγλου:

Μεταβαίνουμε, εκτάκτως, με τον Υφυπουργό Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, για να επισκεφθούμε τον καταυλισμό μεταναστών εργατών γης ο οποίος καταστράφηκε από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα.

Θα συμμετάσχουμε σε σύσκεψη με την Πυροσβεστική και φορείς της περιοχής, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την καταστροφή του καταυλισμού και τη στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά μεταναστών εργατών γης.

"Συναγερμός" από φωτιά σε καταυλισμό εργατών στη Μανωλάδα - Υπάρχουν φιάλες υγραερίου - Τεράστιο σύννεφο καπνού στην Πατρών Πύργου-ΦΩΤΟ

Χρήματα, ταξιδιωτικά έγγραφα, ρουχισμός και προσωπικά έγγραφα δεκάδων οικονομικών μεταναστών από το Μπαγκλαντές κάηκαν κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε καταλύματα που έμεναν οι αλλοδαποί στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Ηλείας πύραρχος Ιωάννης Καραμαλίκης, «η φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνη, με δεδομένο ότι υπήρχε μεγάλο πυροθερμικό φορτίο, λόγω της ύπαρξης τουλάχιστον 70 φιαλών υγραερίου, όπου η κάθε μία ζυγίζει 25 κιλά, αλλά και από το γεγονός ότι τα καταλύματα ήσαν κατασκευασμένα από πλαστικό».

Τελικά, όπως σημειώνει, «καταφέραμε να θέσουμε την φωτιά υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος από τους οικονομικούς μετανάστες, και πριν οι φλόγες φθάσουν στις φιάλες υγραερίου».

Επίσης, προσθέτει ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν να περιορίσουν την φωτιά πριν επεκταθεί στις γειτονικές καλλιέργειες.

Απόγνωση! Έχασαν τα πάντα οι μετανάστες στον καταυλισμό της Νέας Μανωλάδας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις