Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Χαρούμενο σκηνικό και πολλές εκδηλώσεις στο Πάρκο, τις ημέρες των Χριστουγέννων

Αίγιο: Χαρούμενο σκηνικό και πολλές εκδη...

Δείτε το πρόγραμμα

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα  και το Παραμυθένιο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, ετοιμάζεται να  χαρίσει στιγμές χαράς  και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση του Πάρκου:

"Την  Παρασκευή 22/12 το πρωί, το Πάρκο θα γεμίσει εφηβικές παρουσίες, από το 2ο Λύκειο Αιγίου που θα κάνει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του και μαζί με τη Χορωδία του, θα στείλει μήνυμα χαράς και ελπίδας σε όλους. Τα Εκπαιδευτήρια Βεργή θα έχουν δράσεις από το πρωί έως το απόγευμα με face painting, κομμωτική και μαγειρική.

Το απόγευμα στις 18:30, η Λέσχη χορού «Dancing Club» μας λέει «Χορέψτε είναι μεταδοτικό», σε ένα ανοιχτό μάθημα χορού για όλους και υπόσχεται να μας παρασύρει σε εορταστική και χαρούμενη διάθεση. Στις 20:00, οι σπουδαστές του Τμήματος φωνητικής του «Πρότυπου Ωδείου Αιγίου», θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση «Λευκά Χριστούγεννα» και θα ζεστάνουν τις καρδιές μας με γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο Λιχουδόσπιτο, το πρωί το αρτοποιείο «Βοστίτσα» θα μας προσφέρει λαχταριστά εδέσματα, ενώ το απόγευμα μας περιμένουν «Χριστουγεννιάτικοι γευστικοί πειρασμοί» από το ΔΙΕΚ Αιγίου, τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας Chef», ομάδα «Στην Κουζίνα».

Το Σάββατο 23/12, η ημέρα στο πάρκο θα ξεκινήσει με  αφήγηση παραμυθιού από τη Βάσω Κυριακοπούλου, ενώ αργότερα «Χριστούγεννα μυρίζει…και η μουσική μας πλημμυρίζει» από τη Χορωδία ΚΑΠΗ Αιγίου, που θα μας ταξιδέψουν μουσικά και γευστικά, στις πιο γλυκές και μυρωδάτες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις μας.

Το απόγευμα στις 18:30, η Θεατρική Ομάδα «ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ», θα μας παρουσιάσει το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά  «Το γράμμα του Αϊ Βασίλη» και στη συνέχεια η Κατιάνα Λατάνη και οι πρωταθλήτριες “Estrellas” από το “Acceleretion Cym, θα μας παρουσιάσουν σε ρυθμούς εορταστικούς τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους.

Στο Λιχουδόσπιτο, το πρωί το Ζαχαροπλαστείο «Ελληνικόν», θα προσφέρει τις καταπληκτικές δημιουργίες του και το απόγευμα το αρτοποιείο «Δούκας», θα σας περιμένει με μοσχοβολιστά κεράσματα.

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, ώρα 17:00

«Έκθεση Ζωγραφικής Νίκου Τσιρώνη»

Εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Τσιρώνη, με αναφορές και αφιερώματα σε Έλληνες ποιητές. Στο έργο του παρουσιάζει συναισθηματικές καταστάσεις, οι οποίες αποδίδονται μέσα από ένα ανθρωπομορφικό χαρακτήρα.

Κυριακή 24/12 και η ημέρα στο Πάρκο ξεκινά με το συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Βαγγέλη Ηλιόπουλο, που θα παρουσιάσει στα παιδιά με βιωματικό τρόπο τα παραμύθια του και αργότερα στις 12:30, Κλόουν, Ζογκλέρ και Ξυλοπόδαροι, θα μας παρασύρουν και θα μας διασκεδάσουν με μοναδικό τρόπο. Το απόγευμα στις 18:30, «Γιορτάζουμε μελωδικά την Παραμονή των Χριστουγέννων»  με το νεανικό pop συγκρότημα «Due Note», που παρουσιάζει ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα με Ελληνικές και ξένες μελωδίες.

Στο Λιχουδόσπιτο το ζαχαροπλαστείο «Αυθεντικό» προσφέρει όλη την ημέρα λαχταριστές λιχουδιές.

Ανήμερα Χριστούγεννα!!!! Και το πανέμορφο Πάρκο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους παρέα με το ζωγράφο Νίκο Τσιρώνη, που θα διδάξει στα παιδιά τα μυστικά της ζωγραφικής τέχνης, ζωγραφίζοντας μαζί τους Χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Το απόγευμα η εικονογράφος του παραμυθιού ‘Ελενα Παπαδημητρίου, ταξιδεύει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών ζωγραφίζοντας μαζί τους εικόνες από το παραμύθι.

Και μια τέτοια γιορτινή ημέρα στο Λιχουδόσπιτο, θα σας περιμένουν πολύχρωμες καραμέλες και τσουρεκάκια, ενώ το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο «ΞΥΝΟΣ», θα προσφέρει μοσχομυριστές λιχουδιές και η Μαύρη Πριγκίπισα Σταφίδα ΠΟΠ Βοστίτσα, σε εορταστική συνεργασία θα σας δίνει ενέργεια και δύναμη.

Χιλιάδες ευχές από όλους τους συντελεστές του Πάρκου, με χαμόγελα, αγάπη και υγεία για όλους!!!!".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις