Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Ηλείας

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Ε...

Στις 16-17 Δεκεμβρίου οι κάλπες

Με τρεις «κλειδωμένες» υποψηφιότητες συνεχίζονται οι διεργασίες στον επιχειρηματικό κόσμο της Ηλείας ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Ηλείας το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου. Παρότι απέχουμε τρεις μήνες από το στήσιμο της κάλπης, οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να διαμορφωθούν τα σχήματα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των επιχειρήσεων του νομού.

Ο νυν πρόεδρος Κώστας Νικολούτσος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Ηλείας, έχοντας συσπειρώσει σημαντικό τμήμα της εκλογικής δεξαμενής γύρω του.

Η ομάδα στελεχών που τον υποστηρίζει, παραμένει περίπου η ίδια με μικροαλλαγές, αφού ο Άγγελος Μπράτης και ο Νίκος Παναγιωτακόπουλος δεν θα συμμετάσχουν λόγω συνταξιοδότησης, ωστόσο παραμένουν υποστηρικτές της διοίκησης.

Έτερος υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Μαραγκός, γ.γ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μαραγκός έχει ξεκινήσει τις επαφές του εδώ και αρκετό καιρό σε όλο τον νομό με στόχο να είναι έτοιμος να καταθέσει την υποψηφιότητά του το φθινόπωρο.

Στις εκλογές θα συμμετέχει και συνδυασμός που πρόσκειται στο ΚΚΕ, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο επικεφαλής της παράταξης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του Δημήτρη Μπαξεβάνακη με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηλείας - Τι είπαν για τους απόφοιτους του ΕΠΑΛ


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά