Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουρές από τους Πατρινούς για να ακούσουν τους Σιμόπουλο – Τάσιο! Μπήκαν με λίστα προτεραιότητας

Ουρές από τους Πατρινούς για να ακούσουν...

Περίμεναν έξω από το Θέατρο Act

Μικρό αποδείχθηκε το θέατρο Act της Γεροκωστοπούλου, για τις ομιλίες των Διονύση Σιμόπουλου και Θεοδόσιου Τάσιου, με τις οποίες ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το «Patras Science Festival». Από τις έξι το απόγευμα έσπευσαν Πατρινοί φίλοι της φυσικής να ακούσουν από κοντά δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής επιστήμης. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης (στις 7 μ.μ.) επικράτησε το αδιαχώρητο έξω από το θέατρο Act.

Ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος πιο γήινος από ποτέ! Μιλά στο thebest.gr για τα χρόνια της νιότης του στην Πάτρα και μας χαρίζει σπάνιες φωτογραφίες

Έτσι, οι διοργανωτές αποφάσισαν να κρατήσουν τα ονόματα των Πατρινών που περίμεναν από νωρίς οι οποίοι και προηγήθηκαν όταν άνοιξαν οι πόρτες του θεάτρου.

Περιττό να αναφερθεί ότι το θέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο με ανθρώπους όλους των ηλικιών, που πήγαν για να απολαύσουν δυο συναρπαστικές ομιλίες.

Μάλιστα, οι πιο νεαροί που δεν βρήκαν θέση αλλά κατάφεραν να μπουν στο θέατρο κάθισαν οκλαδόν στο πάτωμα, ενώ στο διάλλειμα της εκδήλωσης αρκετοί είχαν παραμείνει έξω από το θέατρο Act και ζητούσαν να καθίσουν σε θέσεις που ελευθερώθηκαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις