Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου της 8χρονης Μαρίας - Θρήνος στο Μιντιλόγλι -Σήμερα η κηδεία της - ΗΧΗΤΙΚΟ

Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου της 8χρον...

Τα αίτια θανάτου θα διερευνηθούν ιατροδικαστικά

Απροσιδόριστα είναι τα αίτια θανάτου της 8χρονης Μαρίας όπως αναφέρει στο thebest.gr η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα. Η μικρή Μαρία από το Μιντιλόγλι, έφυγε από τη ζωή ύστερα από νοσηλεία μερικών ημερών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων αρχικά και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου κατέληξε.

Σε τραγική κατάσταση από χθες τα ξημερώματα οι γονείς της μικρής και ο 9χρονος αδελφός της. Ολοι ρωτούν γιατί και πως ένα 8χρονο παιδί, έχασε τη μάχη για τη ζωή, έχοντας αρχικά νοσηλευθεί με έναν πυρετό.

Το thebest.gr επικοινώνησε το πρωί της Τετάρτης με την ιατροδικαστή της Πάτρας Αγγελική Τζιόλα, που ανέλαβε και έκανε τη νεκροψία νεκροτομή στο κορμάκι της Μαρίας, αναζητώντας απαντήσεις.

Η κηδεία της μικρής θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, στη Δαφνούλα Αχαϊας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Το κοριτσάκι εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πυρετό, η κατάστασή της όμως την περασμένη Τρίτη (τραγική ειρωνία ήταν η ημέρα των γενεθλίων της) υποτροπίασε ξαφνικά και έπεσε σε κώμα. Τότε μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου όπου τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν υποβάλει γραπτώς ή προφορικώς κάποια καταγγελία σε βάρος των γιατρών του ενός ή του άλλου  νοσοκομείου.

Η περίπτωση πάντως της μικρής και η τόσο άσχημη υποτροπή της υγείας της μέσα σε διάστημα λίγων ωρών φαίνεται ότι είναι ιδιαιτέρως σπάνια στα ιατρικά χρονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι δήλωσε στο thebest ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ανδρέας Ηλιάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις