Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ- Ένας τραυματίας

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ- Ένας τραυματίας

Γαλλία

Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανακοίνωσε πως η μικρή έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι προκλήθηκε πιθανότατα από αυτοσχέδιο μηχανισμό.

Ο μηχανισμός στάλθηκε με το ταχυδρομείο, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.Δεν επιβεβαιώθηκε το προηγούμενο τηλεγράφημα, περί ύπαρξης νεκρού.

Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανέφερε πως είχαν υπάρξει τηλεφωνικές απειλές αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτές συνδέονταν με το σημερινό συμβάν.

 

 

ΝΕΟΤΕΡΟ Με αφορμή την έκρηξη παγιδευμένου δέματος στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι, η γενική διευθύντρια του Ταμείου σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει:

« Καταδικάζω αυτή την άνανδρη πράξη βίας και επαναβεβαιώνω την αποφασιστικότητα του ΔΝΤ για να συνεχίσουμε το έργο μας σύμφωνα με την εντολή μας. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τις γαλλικές αρχές να διερευνήσουν το περιστατικό και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού μας. "

 

Πληροφορίες από το Παρίσι αναφέρουν ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από την έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ.

Νωρίτερα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι μία διοικητική υπάλληλος τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο την ώρα που άνοιγε παγιδευμένη επιστολή η οποία εξερράγη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη που σημειώθηκε στο τέλος του πρωινού πιθανόν να προκλήθηκε από βαρελότο, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές.

Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το σημείο "για προληπτικούς λόγους", δήλωσε μία από αυτές.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις