Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Ερωτηματικά για τις συνθήκες του τροχαίου με θύμα τον διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου

Δυτική Ελλάδα:Ερωτηματικά για τις συνθήκ...

Ανακοίνωση της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδας

«Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος σχετικά με το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου σε τροχαίο δυστύχημα.

Δυτική Ελλάδα:Διευθυντής φυλακών ο άτυχος 57χρονος που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στην Αντιρρίου -Ιτέας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε στις 16/1/2017 τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί.

Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου.

Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.

Βασίλη, Καλό Παράδεισο!».

Οι συνθήκες του τραγικού τροχαίου ερευνώνται εξονυχιστικά από την Αστυνομία , μιας και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που αφήνουν ερωτηματικά για το πως το όχημα του 57χρονου βγήκε αφρενάριστο από την εθνική οδό Ναυπάκτου – Ιτέας, στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του eleftherostypos.gr, έρευνες διεξάγει και η Αντιτρομοκρατική, καθώς είναι πιθανό ο θάνατος του 54χρονου διευθυντή να προέρχεται από εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με αναρτήσεις φίλων του στο facebook, η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρώι, στην εκκλησία Αγίων Αποστόλων, στα Διαμαντέικα Αγρινίου, ώρα 11:00

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις