Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Εντυπωσιάστηκε από τα φοινικόπτερα της Αλυκής ο Γ. Τσιρώνης

Αίγιο: Εντυπωσιάστηκε από τα φοινικόπτερ...

Ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφθηκε το Σάββατο το Αίγιο

Μπορεί το πρόγραμμα του να ήταν «σφικτό» , όμως ο οικολόγος (πολιτικά αλλά και σε εν γένει συνείδηση) αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, κατάφερε να ξεκλέψει λίγα λεπτά για να επισκεφθεί τον υδροβιότοπο της Αλυκής, μετά από τη συνάντησή του με τη Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας και με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της περιοχής στο Δημαρχείο, το πρωί του Σαββάτου. Όπως γράφει το filodimos.gr:

Μαζί με τον σύμβουλό του (και επίσης μέλος των Οικολόγων-Πρασίνων) κ. Δαμιανό Ανδρέου και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου, πήγαν στην Αλυκή παρά την έντονη βροχή, για ολιγόλεπτη παρατήρηση των πουλιών που αυτή την περίοδο δημιουργούν μια πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα.

Ο κ. Τσιρώνης εξάλλου, ως πρώην αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, δεν ξεχνά τη σημασία των περιοχών NATURA 2000 (στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Αλυκή), δίνοντας παράλληλα έμφαση στην καθολική απαγόρευση του κυνηγιού αυτές τις ημέρες ως μέτρο προστασίας της ελληνικής πανίδας και των άγριων ζώων μετά από την πρόσφατη χιονοκακοκαιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις