Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ETOIMOI NA ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ; ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ LA LA LAND 22/12 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ETOIMOI NA ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ;...

Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμμα Στόουν

To περιοδικό Entertainment Weekly χάρισε στο φιλμ άριστα – Α. Οι κριτικοί παραληρούν ενώ η έναρξη προβολής της ταινίας σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ έχει πάει εξαιρετικά.

Ο λόγος για το μιούζικαλ «La La Land» του Ντέμιεν Σαζέλ με τον Ράιν Γκόσλινγκ και την Έμμα Στόουν που καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon, από την ερχόμενη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και θα δούμε και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε όπου ήδη παίζεται το σχετικό τρέιλερ.

Οι δύο συμπαθείς και γοητευτικοί σταρ συναντιούνται λοιπόν σε ένα αριστουργηματικό υπερθέαμα Οσκαρικών προδιαγραφών, ένα φιλμ που ήδη τιμήθηκε με 8 Critics Choice Awards, ενώ προτάθηκε και στις Χρυσές Σφαίρες και οι Γκόσλινγκ και Στόουν κέρδισαν και υποψηφιότητες ερμηνείας από το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών.

Ο Ντέμιεν Σαζέλ του «Whiplash-Χωρίς Μέτρο» σκηνοθετεί τον κινηματογραφικό έρωτα δύο νέων (Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμμα Στόουν), στο Λος Άντζελες, την πόλη όπου γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα. Οι δυο τους ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη να γίνει μια διάσημη ηθοποιός, κι εκείνος να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στην σκληρή πραγματικότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης;

Αξίζει να σημειωθεί πως για τρίτη φορά, οι δύο ηθοποιοί υποδύονται το ζευγάρι μετά τα «Crazy, Stupid, Love» και «Gangster Squad». Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμμα Στόουν τραγουδούν, χορεύουν και συγκινούν στο υπέροχο «La La Land», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέμιεν Σαζέλ, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Odeon. Στην ταινία παίζει και ο Τζ.Κ. Σίμονς (Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για το «Χωρίς Μέτρο») και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture