Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ποδηλατόδρομος στην παραλιακή ζώνη, πλακόστρωση και συντριβάνια! Οι σκέψεις για την ανάπλαση του αποδοθέντος θαλάσσιου μετώπου-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ποδηλατόδρομος στην παραλιακή ζών...

Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες

Ποδηλατόδρομος κατά  μήκος του παραλιακού μετώπου, στο χώρο του παλιού λιμένα, πεζοδρόμηση τμημάτων, ίσως συντριβάνια και σειρά άλλων παρεμβάσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις σκέψεις του Δήμου για τη διαμόρφωση του χώρου που βρίσκεται πλέον στη δικαιοδοσία του.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το επομενο κιόλας διάστημα ο δήμος ξεκινά έργα ανάπλασης στον παλαιού λιμένα στοχεύοντας στη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής και περιπάτου για τους πολίτες στο μήκος τουλάχιστον από τη Γούναρη μέχρι την Τριών Συμμάχων.

Στις σκέψεις της δημοτικής αρχής οι οποίες βρίσκονται υπό επεξεργασία, περιλαμβάνονται η πλακόστρωση τμημάτων του θαλάσσιου μετώπου στο τμήμα από Γούναρη μέχρι Αγίου Νικολάου. Δεν αποκλείεται σε κάποια σημεία να τοποθετηθούν σιντριβάνια.

Προτεραιότητα επίσης αποτελεί η κατασκευή ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της παραλίας, με την παραχώρηση λωρίδας πλάτους τριών μέτρων, από την προβλήτα Αγ. Νικολάου έως την οδό Νόρμαν.

Πρόσφατα σε συνάντηση του προεδρείου του εμπορικούς συλλόγου της Πάτρας με τον δήμαρχο Πατρέων τέθηκε το ζήτημα των λαϊκών αγορών γενικότερα και η συγκεκριμένη πρόταση για μεταφορά της λαϊκής του Σαββάτου από την οδό Καραϊσκάκη στο Μώλο, στο τμήμα Αγίου Νικολάου προς Γούναρη.

Επίσης προτάθηκε η δημιουργία χώρων για στεγασμένη Δημοτική αγορά στις αποθήκες του ΟΣΕ επί της Αγίου Ανδρέου και Αγίου Διονύσιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις