Σήμερα έληγε η νέα προθεσμία
Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας το Δ.Σ. της ΔΕΗ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.
Ταυτόχρονα σύμφωνα και πάλι με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και η ΕΥΔΑΠ προσανατολίζεται σε «σιωπηρή» παράταση τουλάχιστον 15 ημερών στην υποβολή αιτήσεων για ένταξη στα ευνοϊκά προγράμματα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Ωστόσο, σήμερα έγινε το αδιαχώρητο στη ΔΕΗ στην Πάτρα, απο καταναλωτές της Δυτικής Ελλάδας, που ήθελαν να προλάβουν τηγν προθεσμία της ρύθμισης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








