Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπό βροχή και θυελλώδεις ανέμους η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου – Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά

Πάτρα: Υπό βροχή και θυελλώδεις ανέμους ...

Έντονα καιρικά φαινόμενα

Ισχυρή βροχόπτωση και θυελλώδεις ανέμους προβλέπουν για την Παρασκευή, ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, οι μετεωρολόγοι στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα. Η καθιερωμένη παρέλαση για την επέτειο του «Όχι», έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι επί της οδού Αγίου Ανδρέου.

Σύμφωνα με το meteo.gr ωροχή προβλέπεται για την Πάτρα τηνΠαρασκευή 28/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις ανατολικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική Νησιωτική χωρά, θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, τη Στερεά (κυρίως τη δυτική) και την Πελοπόννησο (κυρίως τη δυτική και βόρεια) και πιθανόν πρόσκαιρα στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Βαθμιαία βελτίωση στα βόρεια.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 και

Πιθανόν πρόσκαιρα στα νότια 9 μποφόρ.

Θερμοκρασια: σε πτώση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις