Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Μπετονιέρα έκανε... βουτιά στο κενό- ΦΩΤΟ

Ηλεία: Μπετονιέρα έκανε... βουτιά στο κενό- ΦΩΤΟ

Επιχείρηση ανέλκυσης

Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός μπετονιέρας, που έκανε «βουτιά» στο κενό, ενώ μετέφερε μπετό για την εκτέλεση εργασιών οδοποιίας σε αγροτική περιοχή στην Αρχαία Πίσα. Το όχημα, φορτωμένο με 10 περίπου τόνους μπετό, ντεραπάρισε σε γκρεμό και αφού έκανε 2-3 τούμπες κατέληξε σε βάθος 20-30 περίπου μέτρα από το σημείο της εκτροπής.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ εκτελούνταν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, σε αγροτική περιοχή στην Αρχαία Πίσα. Το γκρέιντερ διάνοιγε τον δρόμο και καθάριζε τα ρείθρα δεξιά και αριστερά, προκειμένου να ακολουθήσει η ρίψη τσιμέντου σε σημεία που - ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, με τις βροχές - ήταν αδιάβατα.

Τις εργασίες μάλιστα επέβλεπαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Μαρούντας και ο πρόεδρος της Τ.Κ Αρχαίας Πίσας Βασίλης Ρήγας, οι οποίοι ενημερώνονταν από τον ανάδοχο εργολάβο για την πορεία του έργου.

Λίγο πριν φτάσει στο προκαθορισμένο σημείο η μπετονιέρα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Ο οδηγός, όταν κατάλαβε ότι το όχημα «μπατάρισε» σε μια αριστερή στροφή, κατάφερε και πήδησε από το όχημα, το οποίο ντεραπάρισε στην πλαγιά και κατέληξε σε βάθος 20-30 μέτρων. Ο οδηγός, εμφανώς σοκαρισμένος, προσπαθούσε να τους εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι είναι σώος και αβλαβής.

Επιχείρηση ανέλκυσης

Αφού βεβαιώθηκαν ότι ο οδηγός είναι καλά, δεν έφερε τραύματα και ο ίδιος δεν επιθυμούσε να μεταβεί - έστω προληπτικά - στο νοσοκομείο, ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος.

Ιδιώτης με JCB που βρισκόταν στην περιοχή, έσπευσε στο σημείο και επιχείρησε να επαναφέρει στην αρχική του θέση του όχημα, χωρίς όμως επιτυχία, αφού λόγω της σαθρότητας του εδάφους, ακινητοποιήθηκε και αυτό.
Τελικά, επιστρατεύθηκε ερπυστριοφόρο όχημα από την ιδιοκτήτρια εταιρία, που έφτασε στο σημείο και κατάφερε - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, να επαναφέρθηκε σε κανονική θέση το όχημα.

Σημαντική ωστόσο ήταν η συνδρομή και του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που, με δικά του μέσα, προσπάθησε να βοηθήσει, τόσο για την εκκένωση του φορτίου που είχε ήδη αρχίζει να πήζει μέσα στο όχημα όχι και για την ανέλκυσή του.


Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις