Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ενάμιση μήνα πριν την κυκλοφορία της ταινίας "Allied" με τον Μπραντ Πιτ, δόθηκε νέο τρέιλερ στη δημοσιότητα

Ενάμιση μήνα πριν την κυκλοφορία της ται...

Εξώφυλλο στο Αμερικάνικο People και άλλα περιοδικά ο Πιτ και η ιστορία του πολύκροτου χωρισμού του από τη Τζολί

To νέο φιλμ «Allied» του στούντιο της Paramount, με πρωταγωνιστές τον 53χρονο Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ που λέγεται πως θυμίζει «Καζαμπλάνκα», εξελίσσεται στα πλέον αναμενόμενα και πολυδιαφημισμένα της νέας περιόδου.

Ο λόγος φυσικά είναι και τα γεγονότα της προσωπικής ζωής του γοητευτικού Μπραντ Πιτ και του χωρισμού και διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί. Ήδη το θέμα που πρωτοστατεί εδώ και σχεδόν 15 μέρες στον Διεθνή Τύπο και Μέσα ενημέρωσης, φιγουράρει στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών όπως το Αμερικάνικο People ενώ η έκπληξη είναι πως έχει αρχίσει μία μεταστροφή στο κλίμα με πολλά έντυπα να παίρνουν σχεδόν το μέρος του Πιτ αναφέροντας πως είχε παντρευτεί την «Κυρία Κόλαση» όπως πηγές περιγράφουν την 41χρονη Τζολί!

Η Paramount ήδη έδωσε στη δημοσιότητα και νέο διαφημιστικό τρέιλερ του «Allied» του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις, με περισσότερα πλάνα από τις καυτές, ατμοσφαιρικές και αγωνιώδεις περιπτύξεις του Μπραντ Πιτ με τη Γαλλίδα συμπρωταγωνίστριά του, Μαριόν Κοτιγιάρ, για την οποία ελέχθη αρχικά πως ήταν η πέτρα του σκανδάλου αλλά η ίδια με δήλωση της διέψευσε και έληξε το θέμα της εμπλοκής της στο χωρισμό του ζευγαριού.

Το «Allied», ένα μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, έχει για ήρωες δύο κατασκόπους που ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος Αμερικανός, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρική και θα παντρευτούν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο ήρωας που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλή πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει.

Το «Allied» θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την UIP, στις 24 Νοεμβρίου 2016 ενώ μία μέρα νωρίτερα, αξιοποιώντας και την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών θα βγει στις ΗΠΑ (23 Νοεμβρίου).

Στο μεταξύ ο Πιτ με καταγωγή από την Οκλαχόμα που στο ξεκίνημα του είχε χαρακτηριστεί ως ο νέος Τζέιμς Ντιν, νέος Ρόμπερτ Ρέντφορντ και νέος Μάρλον Μπράντο, είχε πρωτοπαίξει στον κινηματογράφο, σε μία ταινία που είχε γυριστεί το ’88 στην πρώην Γιουγκοσλαβία με τίτλο «The Dark side of the sun», τα ίχνη της οποίας αγνοούνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture