Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακράτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη διάβαση "Θολοπόταμος" για τις εργασίες ανακατασκευής της νέας που ανήκει στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών»

Ακράτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη διάβ...

Μέχρι το Νοέμβριο

Την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων παράκαμψης προς την περιοχή Θολοποτάμου, ενάντι της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών εξαιτίας του αποκλεισμού της υφιστάμενης κάτω διάβασης προς Θολοπόταμο για τις εργασίες ανακατασκευής της νέας που ανήκει στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών.

Κατά τον αποκλεισμό της κάτω Διάβασης Κ257 προς Θολοπόταμο, η πρόσβαση στις οικίες αλλά και σε όλες τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται ανάντη της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών θα πραγματοποιείται με την εφαρμογή παράκαμψης μέσω του τοπικού οδικού δικτύου και της Π.Ε.Ο. στην περιοχή της Ακράτας από την άλλη μεριά του ποταμού στα 200 μέτρα δυτικότερα.

Η διαδρομή της παράκαμψης θα αρχίζει από τη συμβολή της οδού προς Θολοπόταμο με την Π.Ε.Ο. Στη συνέχεια θα ακολουθεί την Π.Ε.Ο. προς Πάτρα και στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας που βρίσκεται επί της Π.Ε.Ο., θα ακολουθεί την οδό πίσω από τις αποβάθρες του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Ακράτας. Στα 300 μέτρα περίπου μετά τη στροφή για το Νεκροταφείο Κραθίου θα διέρχεται κάτω από την Εθνική Οδό μέσα από υφιστάμενη κάτω διάβαση η οποία στο μέλλον θα καταργηθεί και θα φτάσει στην περιοχή του Θολοπόταμου.

Η διευθέτηση της κυκλοφορίας θα γίνεται από το προσωπικό της Αναδόχου με τη χρήση σημαιών και σημάτων αλλά και με την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων.

Η μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας θα διαρκεί τις εργάσιμες ημέρες από 07:30-20:00 ενώ τις Παρασκευές μέχρι το μεσημέρι.

Η παρούσα έχει ισχύ από 06/10/2016 έως και 05/11/2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις