Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η εταιρεία Med Frigo ανέλαβε και φέτος χρέη χορηγού στο Διεθνές Σιρκουίτ Καρτ της Πάτρας, P.I.C.K.

Η εταιρεία Med Frigo ανέλαβε και φέτος χ...

Η αθλητική διοργάνωση θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο στο κέντρο της Πάτρας

Η εταιρεία Med Frigo για άλλη μια φορά, συνεπής στα ραντεβού της με τα μεγάλα γεγονότα που συναντούν τα οράματα της, δίνει και φέτος το δυναμικό της παρών στο Διεθνές Σιρκουίτ Καρτ της Πάτρας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, είναι παρούσα, συμβάλλοντας ώστε ο τόπος να αποκτήσει ταυτότητα, προορισμό, προοπτική.

Το PICK είναι μια διοργάνωση, που αναδεικνύει την καλή πλευρά της πόλης. Για το λόγο αυτό επιβραβεύουμε τον επαγγελματισμό, την δημιουργική ανησυχία, την προοδευτική αντίληψη, την οργανωτικότητα, γιατί αυτά τα στοιχεία, είναι και οι αρχές μας.

Η Med Frigo είναι παρούσα “always on time” σε όλη την Ευρώπη, με ταχύτητα, ασφάλεια, συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία.

Η Med Frigo με τρία logistics Centers σε Πάτρα και Ασπρόπυργο είναι μία από τις έξι μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες με εξειδίκευση στη διαχείριση και στη διανομή προϊόντων θάλασσας.

Διακινεί προς την Ευρώπη από δύο μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας περισσότερα από 6.500 φορτηγά ψυγεία, 365 ημέρες το χρόνο, διανέμοντας με συνέπεια και αξιοπιστία προϊόντα ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε περισσότερα από 600 σημεία την εβδομάδα, σε 14 κράτη της Ευρώπης συνδράμοντας στην ανάπτυξη των Ελληνικών Εξαγωγών και βρίσκεται πάντα πρώτη στην γραμμή του τερματισμού.

*Η εταιρεία MED FRIGO-ΠΟΥΛΙΑΣ ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ λοιπόν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στηρίζει τη διεξαγωγή του P.I.C.K., συμμετέχοντας ως χορηγός του 8ου P.I.C.K. που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Πάτρας το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά