Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τον Νοέμβριο στην Ελλάδα η ταινία "Allied" με τους Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τον Νοέμβριο στην Ελλάδα η ταινία "...

Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο μετά τον χωρισμό των Πιτ - Τζολί και του φημολογούμενου φλερτ του Πιτ με την Κοτιγιάρ

Σίγουρα ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτά η ταινία «Allied» του 64χρονου βραβευμένου με Όσκαρ, για το «Forrest Gump» σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις όπου πρωταγωνιστούν ο 53χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ και η 40χρονη Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο επιπλέον λόγος είναι ο χαμός που γίνεται αυτές τις μέρες με την είδηση ότι ο Πιτ και η σύζυγος του Αντζελίνα Τζολί χωρίζουν μετά από περίπου 11 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια αφότου παντρεύτηκαν, καθώς κι ότι μία από τις φήμες που κυκλοφόρησαν είναι πως ο Μπραντ Πιτ φλέρταρε και τα έχει φτιάξει με την Κοτιγιάρ.

Το ρομαντικό θρίλερ «Allied» που εκτυλίσσεται στη Βόρειο Αφρική του 1942 και όπως λέγεται φέρνει στο νου την κλασική «Καζαμπλάνκα» (η βραβευμένη με Όσκαρ Κοτιγιάρ υποδύεται μία Γαλλίδα επαναστάτρια), θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου 2016 σε διανομή της εταιρείας UIP, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ. Παίζουν ακόμα οι: Lizzy Caplan, Matthew Good και Jared Harris.

Να θυμίσουμε πως την περσινή ταινία «By the sea» της Αντζελίνα Τζολί όπου έπαιζε η ίδια και ο Πιτ υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που ξεσπά ο ένας στον άλλο και βιώνει την τραυματική εμπειρία του χωρισμού (φιλμ που απέτυχε παταγωδώς) δεν το είδαμε στις Πατρινές αίθουσες.

Γεγονός πάντως είναι πως οι Πιτ και Τζολί εφόσον πράγματι πάρουν διαζύγιο, θα είναι δύο λαμπεροί σταρ, οι οποίοι πρωτοερωτεύτηκαν σε ταινία, το 2005, στην περιπέτεια με χιουμοριστικά στοιχεία "Κύριος και Κυρία Σμιθ" και χώρισαν αφότου ξαναέπαιξαν σε μία ταινία το "By the sea" που εκτυλισσόταν κάπου στη Νότια Γαλλία τη δεκαετία του '70.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight