Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Πλημμύρες, πτώσεις δένδρων και δρόμοι ποτάμια - Ιόνιο και Ηλεία στη δίνη της κακοκαιρίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δυτική Ελλάδα:Πλημμύρες, πτώσεις δένδρων...

Μεγάλο το ύψος της βροχής

Δρόμοι ποτάμια, δέντρα πεσμένα στις αυλές σπιτιών, αυτοκίνητα που έχουν καλυφθεί από νερό μέχρι τη μέση. Πύργος, Κυλλήνη, Σύβοτα είναι μερικές από τις περιοχές που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιδείνωση του καιρού.

Από το πρωί, οι κάτοικοι πολλών περιοχών της δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν από το καλοκαίρι στο... χειμώνα! Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως περίπου τις 09:30 το πρωί της Τρίτης (06.09.2016), κατεγράφησαν στις περιοχές: Καραβοστάσι Θεσπρωτίας 135 mm, Ηγουμενίτσα 63.4 mm, Τσαμαντάς Θεσπρωτίας 51.2 mm, Κέρκυρα 46.6 mm, Αγία Κυριακή Ιωαννίνων 36.4 mm και Πύργος Ηλείας 35 mm.

Στην Ηλεία, έχουν καταγραφεί πολλές ζημιές από το βράδυ της Δευτέρας (05.09.2016) όταν ξεκίνησε η επιδείνωση του καιρού στην περιοχή. Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν την πτώση δέντρων, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε μάντρες και σκεπές σπιτιών.

Στο κέντρο του Πύργου, δυο ώρες βροχής ήταν αρκετές για να μετατρέψουν τους δρόμους σε ποτάμια. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στη ζώνη των οδών Πατρών και Υψηλάντου, Δεληγιάννη, Κοκκίνου, καθώς και στην οδό Μυστρά.

Προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή και την ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και στην Κεφαλονιά, με τις περιοχές του Πόρου και της Σκάλας να αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Κωνσταντάτος.

Στο Κατάκολο πέρασε ανεμοστρόβιλος που ξερίζωσε δέντρα και προκάλεσε ζημιές.

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε και τη Ζάκυνθο. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες.

πηγη φωτογραφιών patrisnews.com/ilialive/gr/ Ανδρέας Κωνσταντάτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις