Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων "Καλλίπολις" αναζητά ακίνητο για μίσθωση στην Πάτρα

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων "Καλλ...

Δείτε αναλυτικά

Η Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία: «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας» και με διακριτικό τίτλο «Καλλίπολις», που εφαρμόζει προγράμματα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και στην ευρύτερη κοινότητα και εδρεύει στην Πάτρα, βάσει των από 28/7/16 και 31/8/2016 αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, πρόκειται να προβεί στη μίσθωση κτηρίου για την στέγαση των υπηρεσιών της. Το ακίνητο πρέπει να έχει συνολικό εμβαδόν 220 m² (+ 30%).

Η επιλογή του μισθίου θα πραγματοποιηθεί βάσει της οικονομικά συμφερότερης προσφοράς σε συνδυασμό με την πληρέστερη εξυπηρέτηση των αναγκών του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνκής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» σε σχέση με τα τεχνικά-οικοδομικά χαρακτηριστικά του μισθίου.

Οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους για την εκμίσθωση του ακινήτου τους, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 - 14:00, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις», επί των οδών Παντανάσσης 95 & Αγ. Γεωργίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ειδικότερους όρους της αναλυτικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kpachaia.gr και στα τηλέφωνα 2610-226948 και 2610-623290.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά