Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η κωμικός Κατερίνα Βρανά είναι υποψήφια για το βραβείο του "Πιο αστείου ατόμου στον κόσμο" στην Αμερική

Η κωμικός Κατερίνα Βρανά είναι υποψήφια ...

Οι Πατρινοί έχουν απολαύσει τις παραστάσεις της "Φέτα με την βασίλισσα" και "All about sex"

Όσοι έχουν δει τις παραστάσεις της από κοντά αλλά κι εκείνοι που τη γνωρίζουν προσωπικά, θα συμφωνήσουν πως πράγματι είναι ένα πολύ αστείο και ταλαντούχο κορίτσι.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχουν και στην Αμερική καθώς δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά έλαβε ένα μέιλ από τους διοργανωτές του World Famous Laugh Factory, οι οποίοι την κάλεσαν και της έγραψαν μεταξύ άλλων:

"Όταν κοιτάξαμε τη χώρα σου, μας τράβηξε την προσοχή το δικό σου όνομα. Κάναμε κάποια έρευνα γύρω από σένα και τις παραστάσεις σου και πιστεύουμε πως θα ταίριαζες πολύ στον διετή Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Laugh Factory’sFunniest Person. Είσαι πολύ αγαπητή και έχεις μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα στη σκηνή. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 $, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει stand up comedy περιοδεία σε όλη την Αμερική".

Μετά λοιπόν την αναγνώριση που έλαβε από το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο CNN - ότι ανήκει ανάμεσα στις 13 γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως που πρέπει να δει κανείς - τώρα έρχεται και η υποψηφιότητα για το βραβείο του Πιο Αστείου Ατόμου στον Κόσμο.

Οι νικητές του διαγωνισμού, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα ανακοινωθούν μέσα Οκτωβρίου.

Σε πολλές συνεντεύξεις της η Κατερίνα Βρανά που πρωτοξεχώρισε με την παράσταση της «Φέτα με την βασίλισσα», έχει πει, αστειευόμενη, πως θέλει να γίνει η Κυρίαρχη του Πλανήτη. Φαίνεται πως δεν είναι και πολύ μακριά απ' αυτό!

*Στο μεταξύ οι πολύ πετυχημένες παραστάσεις της, «All about sex» (παράσταση που παρουσίασε προ ολίγων μηνών και στην Πάτρα), ξεκινούν ανανεωμένες στις 28 Σεπτεμβρίου. Η Κατερίνα Βρανά θα είναι μαζί μας κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που παίρνει μέρος στον διεθνή αυτό διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ

 

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Βρανά: To κορίτσι-θαύμα του Stand Up Comedy έρχεται στην Πάτρα και μιλάει στο thebest

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture