Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα υποδέχεται τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονος - Στο ναό Αγίας Μαρίνης

Η Πάτρα υποδέχεται τα ιερά λείψανα του Α...

Στις 19.00 - Θα ακολουθήσει πανηγυρικός εσπερινός

Τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονος του θαυματουργού και ιαματικού μεταφέρονται στην Πάτρα για προσκύνημα από τους πιστούς, στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης στη συνοικία Μακρυγιάννη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, απόψε Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 στις 19.00 θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού και εν συνεχεία θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος υπό του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτ. π. Αθανασίου Σταματοπούλου.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 7:00—10:00 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος  υπό του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. π. Βασιλείου Μπακογιάννη.

Στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αυγούστου 2016 θα ακολουθήσει Μεθέορτος Εσπερινός- Ιερόν Ευχέλαιον υπέρ υγείας πάντων των ασθενών και Λιτάνευσις της Εικόνος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και των Λειψάνων του αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Θαυματουργού, πέριξ του Ιερού Ναού.

Θα προστεί ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Ζώης.

*Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα στο αύλειο χώρο του Ναού.

*Ο Άγιος Παντελεήμων είναι Άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα. Έζησε στη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας και παρέδωσε μαρτυρικώς τη ζωή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις