Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιτωλοακαρνανία: Επίθεση με σιδερογροθιές και ρόπαλα κατά αστυνομικού, παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούση

Αιτωλοακαρνανία: Επίθεση με σιδερογροθιέ...

Αναζητούνται από την Αστυνομία ο πατέρας και ο εξάδελφος του βουλευτή

Σιδερογροθιές και ξύλινα αυτοσχέδια ρόπαλα κρατούσαν, σύμφωνα με την  καταγγελία των παθόντων, ο βουλευτής της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούση, ο πατέρας του, ένας ακόμη συγγενής του και δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται,  στην επίθεση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε αστυνομικό σε καφενείο στο χωριό Φυτείες του Δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία. Από την επίθεση, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν, τραυματίστηκαν ο 26χρονος αστυνομικός, ο αδερφός του και ένας εκ των φίλων τους, με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στην καφετέρια.

Όπως γράφει το agriniopress.gr η επίθεση έγινε σε βάρος του 26χρονου αστυνομικού, του 30χρονου αδερφού του (αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας), ενώ παρόντες στο συμβάν ήταν και τρεις τους φίλοι, δύο 33χρονοι και ένας 41χρονος.

Μετά το επεισόδιο που προκάλεσαν, οι φερόμενοι ως δράστες μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στην καφετέρια και αποχώρησαν.

Από τους παθόντες αναγνωρίστηκε ο βουλευτής της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο πατέρας του και ένας 26χρονος συγγενής του. Για το περιστατικό δεν υπεβλήθη μήνυση, ωστόσο η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει αύριο στις 10 το πρωί.

Σε βάρος του βουλευτή της Χ.Α. δεν πρόκειται να υπάρξει σύλληψη λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φιλονίκησε με εξάδελφο του βουλευτή για παράβαση του ΚΟΚ. Τη Δευτέρα ο βουλευτής, μαζί με ομάδα ακόμη τεσσάρων ατόμων, επιτέθηκαν και χτύπησαν τον αστυνομικό που βρισκόταν σε καφενείο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Αθήνα και είχε επιστρέψει στο χωριό του με άδεια, φέρει τραύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το καφενείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις