Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έρχεται... βροχή! Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την αλλαγή του καιρού - Πόσο έντονα θα είναι τα φαινόμενα; ΔΕΙΤΕ Γράφημα

Δυτική Ελλάδα: Έρχεται... βροχή! Εκτακτο...

Οι εκτιμήσεις του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα το βράδυ στα βορεια ενώ την Τρίτη αρκετά άστατος θα καταστεί ο καιρός μέσα στην ημέρα στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα. Πάντως τα σημερινά στοιχεία θέλουν την ατμοσφαιρική διαταραχή σαφώς πιο εξασθενημένη για την περιοχή μας απ' ότι φαινόταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με πιθανές ωστοσο τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι δεν φαίνεται να προκαλούν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα στα πελάγη ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, αισθητή κατά τόπους. Σοβαρή πιθανότητα βροχής στα Δυτικά στη διάρκεια της αυριανής ημέρας ενώ πιθανότατα θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα στα ηπειρωτικα΄.

Δείτε τον χάρτη που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook  ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί 6 έως και 7 μποφόρ, ενώ σημαντική πτώση θα καταγράψει ο υδράργυρος.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν την Τρίτη η Μακεδονία, η Ήπειρος και σταδιακά τα νησιά του Ιονίου, η Θεσσαλία και η Στερεά.

Την Τετάρτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις