Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι "πρώτοι των πρώτων" στις Πανελλήνιες εξετάσεις μιλούν για την επιτυχία τους στο thebest.gr

Πάτρα: Οι "πρώτοι των πρώτων" ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πώς τα κατάφεραν;

Οι βάσεις για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοινώθηκαν και οι επιτυχόντες δεν έχουν παρά να απολαύσουν την επιτυχία τους. To thebest.gr μίλησε με μαθητές που πρώτευσαν και προσπάθησε να αλιεύσει τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Πώς τα κατάφεραν; Πώς αισθάνονται για την επιτυχία τους; Πού την αποδίδουν και ποιούς ευχαριστούν;

Λυδία Μουτζούρη - 19.720 μόρια (Φροντιστήριο Πρίσμα)

"Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τους βαθμούς που συγκέντρωσα καθώς μου δίνουν τη δυνατότητα να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου, την Ιατρική. Θεωρώ πως δικαιώθηκαν πολλά χρόνια προσπάθειας και κόπου.

Ήταν σίγουρα μία δύκολη χρονιά αλλά έχοντας πρόγραμμα, μεθοδικότητα και στόχο, χωρίς υπερβολές, και με τη βοήθεια και τη στήριξη των καθηγητών μου, της οικογένειας μου και των φίλων μου όλα πήγαν καλά και η χρονιά έληξε με μεγάλη επιτυχία".

Μυρτώ Πανούσου- 19.275 μόρια (Φροντιστήριο Άνοδος)

"Πήγαινα στο ΓΕΛ Δεμενίκων και η πρώτη μου προτίμηση πανεπιστημιακής σχολής είναι η Νομική Αθηνών. Εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Πνευματικά και σωματικά κουράστηκα όλο το διάστημα της προετοιμασίας και των εξετάσεων.

Τελικά όμως άξιζε ο κόπος. Αναθεώρησα πολλά για το διάβασμα. Αυτό που χρειάζεται είναι ειδικό πρόγραμμα. Έκανα θυσίες αλλά με μέτρο".

Ναταλία Ροδοπούλου- 19 266 (Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης)

"Θεωρώ πως το πιο σημαντικό για την επιτυχία στις Πανελλήνιες είναι το ουσιαστικό διάβασμα χωρίς κενά και η ψυχραιμία την στιγμή της εξέτασης".

Διονυσης Τσούσης- 19.215 μορια (Φροντιστήριο Άτομο)

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα μόρια που συγκέντρωσα. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται αφενός στο συστηματικό μα όχι εξαντλητικό διάβασμα και αφετέρου στην ψυχραιμία που διατήρησα ακόμη και λίγο πριν τις εξετάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΑΤΟΜΟ και στο 11ο ΓΕΛ Πατρας για την άριστη προετοιμασία, αλλά και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχε συνεχώς".

Γεράσιμος Γερογιάννης- 19.200 (Φροντιστήριο Πρόσημο)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω βαθύτατα ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του Πειραματικού ΓΕΛ Πάτρας για το υπέροχο μαθησιακό κλίμα που μου προσέφερε κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, το οποίο με έκανε να αντιμετωπίσω με δημιουργικότητα μια διαδικασία που από πολλούς προβάλλεται ως ψυχοφθόρα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω και στο φροντιστήριο "Πρόσημο", χωρίς την στήριξη του οποίου η επιτυχία τόσο στις Πανελλήνιες Εξετάσεις όσο και στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Φυσικής και Χημείας θα ήταν αμφίβολη. Θεωρώ πως η επιτυχία μου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ήταν αποτέλεσμα των υψηλών στόχων που έθεσα, οι οποίοι αποτέλεσαν για εμένα κίνητρο για συστηματική δουλειά.

Τέλος, αφιερώνω την επιτυχία μου στις Πανελλήνιες εξετάσεις στην οικογένεια μου, η οποία πίστεψε σε μένα και στους στόχους που έθεσα, όσο υψηλοί και αν ήταν, και με στήριξε στη προσπάθεια μου".

Ευγενία Ανδρουτσέλλη- 19.155 μόρια (Φροντιστήριο Πρίσμα)

"Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για το αποτέλεσμα μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Νιώθω τεράστια ικανοποίηση που πέτυχα τον στόχο μου. Τα 19.155 μόρια μου ανοίγουν την πόρτα για την σχολή Ψυχολογίας. Πολλοί με ρωτούν πώς πέτυχα να γράψω τόσο υψηλό βαθμό και εγώ απαντώ πως τα μόρια αυτά είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων συστηματικού διαβάσματος αλλά και της φετινής μου προσπάθειας.Ωστόσο δεν ξενύχταγα διαβάζοντας ούτε έφτασα σε κάποιο ακραίο σημείο.

Είχα πάντα δίπλα μου τους γονείς μου και τους καθηγητές μου με την θετική  τους ενέργεια . Όμως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φροντιστήριο "Πρίσμα", για  την βοήθεια και την υποστήριξη που μου προσέφερε όλη την χρονιά! Και ας μην ακούγεται πολύ, το πρίσμα το φιλολογικό αποτελείται από μία εξαιρετική ομάδα καθηγητών. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους!".

Λουΐζα- Θωμαΐς  Ανδρουτσέλλη- 18.711 μόρια (Φροντιστήριο Πρίσμα)

"Νιώθω πολύ περήφανη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στόχος μου ήταν να φοιτήσω στην Νομική σχολή.Θεωρώ ότι η τρίτη Λυκείου δεν είναι μια τραγική χρονιά όπως πολλά παιδιά πιστεύουν. Σίγουρα έχει τις δυσκολίες της και πολύ διάβασμα όμως κατά την γνώμη μου πρέπει να αντιμετωπίζεται με ηρεμία και ψυχραιμία. Δεν χρειάζονται υπερβολές και ακρότητες αλλά οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα. Προσωπικά καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς ποτέ δεν ξενύχτησα διαβάζοντας. Η επιτυχία μου στις πανελλήνιες στηρίζεται και στο γεγονός ότι είχα αποκτήσει καλές βάσεις τα προηγούμενα σχολικά χρόνια και προσπαθούσα να μην αφήνω κενά στα μαθήματα.

Επίσης νιώθω πολύ τυχερή που όλη την χρονιά είχα την θερμότερη υποστήριξη της οικογένειας μου, των φίλων μου και των καθηγητών μου στο σχολείο. Και φυσικά σε αυτήν την επιτυχία συνέβαλε καθοριστικά η πολύτιμη βοήθεια, τόσο πνευματική όσο και ψυχολογική, των καθηγητριών μου του φροντιστηρίου Πρίσματος.

Πραγματικά τις ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό!! Θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά να έχουν πίστη στον εαυτό τους και πάντα να κυνηγούν τα όνειρα τους!".

Δημήτρης Σαντορινιός – 18.589 μόρια (Φροντιστήριο Άνοδος)

"Μπήκα στην Οδοντιατρική Αθηνών. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο άνοδος καθώς και όλους τους καθηγητές για όλη την βοήθεια που  μου προσέφεραν καθώς ήταν καθοριστική για την επιτυχία του στόχου μου".

Κυριάκος Αθανασόπουλος -18545(Φροντιστήριο Άνοδος)

Είμαι πανευτυχής που πέτυχα τον στόχο μου και μπήκα στη σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Πάτρα και μάλιστα στην ένατη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω - το λιγότερο που μπορώ να κάνω - όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και πιο συγκεκριμένα αυτούς που στάθηκαν πλάι μου την τελευταία μου αυτήν χρονιά! Την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου, τους φροντιστές μου, τους φίλους μου! Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους επόμενους υποψήφιους!

 

Ευαγγελία Τσατσούρη - 18750 μορια - Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης

"Ήταν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά,αλλά τα αποτελέσματα στο τέλος δικαίωσαν τις προσπάθειες τις δικές μου,αλλά και των καθηγητών του φροντιστηρίου.Πέτυχα στη σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,που ήταν η πρώτη επιλογή μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό."

Χρυσάνθη Κουτρουμάνη- 17.560 μόρια (Φροντιστήρια Άτομο)

"Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μια αδιάκοπη προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο μου τα κατάφερα. Το οργανωμένο και ποιοτικό διάβασμα καθώς, και η στήριξη της οικογένειας και του φροντιστηρίου μου ήταν τα κλειδιά για την επιτυχία.

Ευχαριστώ τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΤΟΜΟ που με στήριξαν και προετοίμασαν για τον σκόπελο των πανελληνίων και την κατάκτηση της επιτυχίας!".

Παναγιώτης Αβραμόπουλος - 17726 μόρια - Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης

"Έδωσα εξετάσεις ως απόφοιτος,με στόχο το τμήμα Βιολογίας.Με οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα και με τη βοήθεια των καθηγητών μου,τελικά τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις