Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Νεκρή 60χρονη στην Πύργου-Τριπόλεως-To αυτοκίνητο έπεσε στην ελιά και η οδηγός εκτινάχθηκε

Ηλεία:  Νεκρή 60χρονη στην Πύργου-Τριπόλ...

ΦΩΤΟ

11.49 Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μια 60χρονη οδηγός, η οποία είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Τρίτης, πριν από τη διασταύρωση Παλαιοβαρβάσαινας, όταν το όχημα που οδηγούσε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη δεξιά της πορείας του και καρφώθηκε σε μια ελιά.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, που η άτυχη γυναίκα εκτινάχτηκε από το αυτοκίνητο και έπεσε αρκετά μέτρα μακριά.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι εξέτασαν το όχημα και την περιοχή τριγύρω, για να δουν εαν υπήρχε κι άλλος επιβαίνων στο αυτοκίνητο. Η 60χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Γ.Ν. Πύργου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Τρίτης, πριν από τη διασταύρωση Παλαιοβαρβάσαινας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια 50χρονη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη δεξιά της πορείας του και καρφώθηκε σε μια ελιά.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, που η άτυχη οδηγός εκτινάχτηκε από το όχημα και έπεσε αρκετά μέτρα μακριά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις