Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απίστευτες σκηνές στην εξεταστική: Δεν θα καταθέσει ο Ψυχάρης λόγω αδυναμίας επικοινωνίας

Απίστευτες σκηνές στην εξεταστική: Δεν θ...

Να επικοινωνήσει με νεύματα ζήτησε ο Καμμένος, "Παίζει θέατρο" είπε ο Κασιδιάρης

Επεισοδιακή ήταν η έναρξη της εξέτασης του προέδρου του ΔΟΛ και μεγαλομέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Σταύρου Ψυχάρη, με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ να έχει εμφανή αδυναμία να μιλήσει εξαιτίας λόγων υγείας. Λόγοι που οδήγησαν την πλειοψηφία της επιτροπής να αποφασίζουν να απαλλάξουν τον κ. Ψυχάρη απο την προφορική εξέταση, παρά την βούληση του ιδίου να καταθέσει. Δεν τάχθηκαν όλοι όμως υπέρ του να απαλαγεί απο την εξέταση ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο Δημήτρης Καμμένος επέμενε ότι έπρεπε να απαντά με ...νεύματα, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης έκρινε πως έπαιζε "θέατρο".

Ψυχάρης: ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά μάλλον έχει πολλά να πει

13:00 Με πλειοψηφία αποφάσισε η επιτροπή της Βουλής να απαλάξει τον Σταύρο Ψυχάρη απο τη διαδικασία της προφορικής εξέτασης.

Ο ίδιος ο κ. Ψυχάρης δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει, αλλά όχι για τα δάνεια του ΔΟΛ. Η Επιτροπή της Βουλής όμως εκτιμά ότι είναι αδύνατη η επικοινωνία με τον μάρτυρα, λόγω δυσχέρειας στην ομιλία του και καταλήγει να καλέσει ως μάρτυρα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΟΛ.

12:27 Σε επιστολή του Ψυχάρη που διαβάζεται αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του ΔΟΛ αποκάλυψε  ότι πριν 1,5 χρόνο έκανε εγχείρηση καρδιάς στο Columbia. Δηλώνει ότι είναι καλά, αν και είναι φανερό ότι δεν μπορεί να μιλήσει καθαρά. Επίσης, αναφέρει στην επιστολή ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τα δάνεια καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική διαδικασία.

Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα δάνεια σε Κόμματα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, βρίσκεται ο πρόεδρος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.

Αρχικώς ο κ. Ψυχάρης είχε ζητήσει να μην προσέλθει να καταθέσει, επικαλούμενος μάλιστα ιατρική γνωμάτευση από νευρολόγο, ο οποίος πιστοποιούσε ότι το αφεντικό του ΔΟΛ λόγω προβλήματος υγείας, δεν μπορεί να απαντήσει προφορικώς σε ερωτήσεις. Ωστόσο, χθες αποφάσισε να προσέλθει στην Επιτροπή. Παρακολουθήστε "ζωντανά" τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις