Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου η "Αντιγόνη" με τον Τσακίρογλου - Κρέοντα στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου η "Αντιγόνη&...

Ο κ. Τσακίρογλου είναι καλά στην υγεία του και συνεχίζει κανονικά την περιοδεία

Καλά είναι στην υγεία του, ο σπουδαίος ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου έπειτα από το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης «Αντιγόνη» και πιο συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες κι ενώ έπαιζε στο αρχαίο θέατρο Οινιάδων στο γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας. Όπως είχε γράψει το aixmi-news.gr, το μεγαλείο του ηθοποιού έδειξε στην παράσταση "Αντιγόνη" που ανέβηκε στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων, ο Νικήτας Τσακίρογλου ο οποίος παρόλο που παρουσίασε ένα πρόβλημα υγείας συνέχισε και έπαιξε το τελευταίο κομμάτι της παράστασης σχεδόν ημιλιπόθυμος.

Παρόλο που ο γιατρός που βρέθηκε εκεί, απαγόρευσε στον 78χρονο πρωταγωνιστή να συνεχίσει, εκείνος βγήκε στη σκηνή και έδωσε όλο τον εαυτό του.

Η Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον αγαπητό πρωταγωνιστή ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου, όπως ανέφερε και στο thebest.gr ο πολιτιστικός σύμβουλος του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος που μίλησε μαζί του την περασμένη Παρασκευή, είναι καλά και η περιοδεία της αξιόλογης παράστασης «Αντιγόνη» όπου ο κ. Τσακίρογλου υποδύεται τον Κρέοντα, συνεχίζεται κανονικά. Στην Πάτρα, η παράσταση αρχαίου δράματος σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη με την Ιωάννα Παππά ως Αντιγόνη, επαναλαμβάνεται το φετινό καλοκαίρι, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία. Υπολογίζεται, όπως έχει γράψει το «Αθηνόραμα» πως πέρυσι είδαν την παράσταση κοντά 50.000 θεατές (είχε ανέβει και στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών).

Θα παιχθεί στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, στις 21.30 στο πλαίσιο του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας και ήδη διατίθενται τα εισιτήρια ενώ και οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας.

Παίζουν ακόμα ο Σταύρος Ζαλμάς, ο Νίκος Αρβανίτης, η Μαρούσκα Παμαγιωτοπούλου, ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου, κ.α. ενώ η μουσική είναι του επίσης Πατρινού Σταύρου Γασπαράτου.

Εισιτήρια διατίθενται στο θέατρο Λιθογραφείον, στο κατάστημα Dur, στην «Γωνιά του Βιβλίου», στα Music Station και Discover your way και στο Ρωμαικό Ωδείο τη βραδιά της παράστασης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture