Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΝΦΙΑ 700.000 ευρώ στην Μονή Ταξιαρχών στο Αίγιο - Κατασχέθηκε τραπεζικός λογαριασμός - Τελικά το ποσό μειώθηκε στις 105.000 ευρώ

ΕΝΦΙΑ 700.000 ευρώ στην Μονή Ταξιαρχών σ...

Πιστός πλήρωσε τις δύο δόσεις

ΕΝΦΙΑ 700.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η Ιερά Μονή Ταξιαρχών στο Αίγιο για το σύνολο της περιουσίας του μοναστηριού, το οποίο ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Το ποσό μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» με τις προσαυξήσεις έχει φθάσει τις 800.000 ευρώ, καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην ενημέρωση των υπευθύνων.

Έπειτα από λογιστικές τροποποιήσεις το ποσό έπεσε στις 340.000 ευρώ και στη συνέχεια στις 105.000 ευρώ. Παρόλα αυτά το μοναστήρι δεν κατάφερε να υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Ο ηγούμενος Καλλίνικος Πουλής, σε δηλώσεις του  εξηγεί πως εξέφρασε στο Υπουργείο Οικονομικών την απορία ... «μα δεν έχουμε τόσα λεφτά, πώς να πληρώσουμε;», για να του συστηθεί ρύθμιση 8.000 ευρώ μηνιαίως, που όμως κι αυτή δεν ήταν δυνατόν να τηρηθεί.

Τελικά κατασχέθηκαν 3.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό του μοναστηριού ενώ στη συνέχεια από δωρεά πιστού δόθηκαν δύο δόσεις, που σήμερα έχουν μειώσει τη συνολική οφειλή στις 80 χιλιάδες περίπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις