Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στην Εγλυκάδα για τα 50 χρόνια του Εκπολιτιστικού Συλλόγου η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων

Πάτρα: Στην Εγλυκάδα για τα 50 χρόνια το...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μία απολαυστική βραδιά έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη μουσική συναυλία της ορχήστρας νυκτών εγχόρδων του Δήμου Πατρέων “Θανάσης Τσιπινάκης”  που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων ίδρυσης και λειτουργίας του εκπολιτιστικού συλλόγου Μεταμόρφωσις Σωτήρος Εγλυκάδας.

Κάτω από τα πλατάνια του τέννις Κλάμπ Νίκη σε ένα ήσυχο περιβάλλον μακριά από το θόρυβο της πόλης,  ιδανικό για τέτοιου είδους  εκδηλώσεις, με τίτλο “μη παίρνεις ορκο στο φεγγάρι” οι 600 και πλέον θεατές  απόλαυσαν υπό τους εκπληκτικούς ήχους της ορχήστρας,   τους  αισθαντικούς  τραγουδιστές  Άννη Ονουφρίου και Θοδωρή Νικολάου, σε αγαπημένα τραγούδια  μεγάλων ελλήνων και ξένων συνθετών Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου, Λάγιου, Πιοβάνι   κ.άλ.  Την καλλιτεχνική επιμέλεια της Ορχήστρας είχε η Βάγια Ζεππάτου.

Το πολιτιστικό διήμερο έκλεισε με επιτυχία το επόμενο βράδυ,  με λαικοδημοτικό γλέντι με την ορχήστρα Απόλλωνες κατά τη διάρκεια του οποίου χόρεψαν το χορευτικά τμήματα του Δήμου Πατρέων υπό τη καθοδήγηση του Χρήστου Γιαννόπουλου και   βραβεύτηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Εγλυκάδας για την άνοδο της στην Α κατηγορία.

Στο ισόγειο του Δημοτικού Σχολείου λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας πατρινών καλλίτεχνών του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας με την επιμέλεια του Βασ. Καραβασίλη και του Αντώνη Παπαντωνόπουλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture