Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πολύχρωμη πορεία υπερηφάνειας του 1ου Pride Patras – Μήνυμα κατά της ομοφοβίας και του κοινωνικού στιγματισμού - ΔΕΙΤΕ νέες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πολύχρωμη πορεία υ...

Από την πλατεία Τριών Συμμάχων

20.43: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύχρωμη πορεία του 1ου Pride Patras. Οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, αφού νωρίτερα είχαν κάνει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Θα ακολουθήσει Drag Show.

20.07: Στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα βρίσκεται αυτή την ώρα η πολύχρωμη πορεία που διοργανώνεται από το Patras Pride. Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται η σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ ακολουθούν δεκάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι, κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια και φωνάζοντας συνθήματα.

19.35: Με την πολύχρωμη πορεία στους δρόμους της Πάτρας κορυφώνονται αυτή την ώρα οι εκδηλώσεις του 1ου Pride Patras, που ξεκίνησε χθες στο Μόλο της Αγίου Νικολάου. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τριών Συμμάχων όπου μια μεγάλη πολύχρωμη σημαία τους περίμενε.

Μετά την πορεία θα ακολουθήσει, στις 9.30 το βράδυ στο Μόλο Drag Show από τους: ΔουKISSα Zackie Oh Chraja LIVE Julia Mourelatou Thannos BlenderzΜΠουA(r)t DJ SET.

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Pride στο facebook.

Πηγή βίντεο:

Antivirus magazine

Πηγή φωτογραφίας Antivirus magazine

Πηγή φωτογραφίας Antivirus magazine

Πηγή φωτογραφίας Antivirus magazine

Πηγή βίντεο:

Antivirus magazine

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις