Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από την προσεχή Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες η «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»

Από την προσεχή Πέμπτη στις ελληνικές αί...

Θα προβληθεί και σε 3d

Το σίκουελ του φιλμ καταστροφής «Ημέρα Ανεξαρτησίας» καταφθάνει στην Ελλάδα από την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016. Θα προβληθεί και σε 3d.

Η συγκεκριμένη ταινία επαναπροσδιόρισε το είδος της κινηματογραφικής περιπέτειας και το νέο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο.

Είκοσι χρόνια μετά την εξωγήινη επίθεση κατά του πλανήτη, τα έθνη της Γης, χρησιμοποιώντας την εξωγήινη τεχνολογία που βρήκαν στα διαστημόπλοια των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί για να φτιάξουν ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα προστασίας της ανθρωπότητας. Όμως, τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Ρόλαντ Έμεριχ αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, σε διανομή της Odeon.

Στο μεταξύ διαφημιστικό δελτίο Τύπου της Odeon μας λέει πως αν έχουμε κανονίσει κάτι για μετά τις 23 Ιουνίου, καλύτερα να το ακυρώσουμε. Ο πλανήτης μας θα δεχτεί τη μεγαλύτερη απειλή της Ιστορίας, όμως οι θεατές ίσως και να βγουν κερδισμένοι από αυτό…

*Οι πολυκινηματογράφοι Odeon, σε συνδυασμό με την εταιρεία Hamilton, διοργανώνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό για τους θεατές της ταινίας «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή», με έπαθλο ένα αυτόματο ρολόι χειρός HAMILTON Khaki X-Wind Automatic Swiss Made, auto chrono.

Οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν την ταινία στους πολυκινηματογράφους Odeon (Odeon Starcity, Odeon Πλατεία, Odeon Talos, Odeon Paralimnio, Odeon Κομοτηνής & Odeon Ξάνθης), θα παραλαμβάνουν στην είσοδο ένα κουπόνι, το οποίο θα συμπληρώνουν και θα υποβάλλουν στις ειδικές κάλπες που θα βρίσκονται τοποθετημένες στα ταμεία μέχρι τις 29 Ιουνίου. Κατόπιν, θα ακολουθήσει κλήρωση (7/7) και ο νικητής θα αναρτηθεί στο site www.odeon.gr, αφού πρώτα ενημερωθεί τηλεφωνικά.

Στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή», τα διαφημιστικά σποτ της οποίας αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο alien που ίσως έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη, όπως γράφτηκε σε σάιτ του εξωτερικού, παίζουν οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Μπιλ Πούλμαν, Βιβίκα Φοξ, κ.α.

Δείτε το πρόγραμμα στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture