Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια υπέροχη αποφοίτηση για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Παραλίας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια υπέροχη αποφοίτηση για τους μαθητές ...

Ήταν μια γιορτή με θέαμα, τραγούδι, χορό και εκπλήξεις όπως την παρουσία γνωστών ηθοποιών

Η τελετή λήξης του σχολικού έτους στο 1ο Δημοτικό σχολείο Παραλίας ήταν και φέτος εντυπωσιακή. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και κυρίως με τους πρόθυμους και συνεργάσιμους μαθητές, ετοίμασε και παρουσίασε μία γιορτή, πλούσια σε χρώμα, ήχους και εκπλήξεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Ήταν μία εκδήλωση που ξεκίνησε μέρα, στις 7.30 το απόγευμα, και ολοκληρώθηκε νύχτα με πυροτεχνήματα και λαϊκή μουσική.

Στο κύριο σκέλος της τελετής όλες οι τάξεις του σχολείου (από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την έκτη) συμμετείχαν σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό τραγουδιού. Στην ουσία παρουσιάστηκαν στο κοινό – που δεν απαρτιζόταν μόνο από γονείς- χορο-θεατροποιημένα επτά τραγούδια, επιλεγμένα από τους δασκάλους και τους μαθητές. Όλες οι συμμετοχές στο διαγωνισμό εντυπωσίασαν τους θεατές και προβλημάτισαν ευχάριστα την… κριτική επιτροπή που κλήθηκε να δώσει τα βραβεία.

Η κριτική επιτροπή ήταν μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Εκτός από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ανδρέα Αθανασόπουλο που εκπροσώπησε το Δήμο Πατρέων στην εκδήλωση, τη δουλειά των παιδιών κλήθηκαν να κρίνουν και να σχολιάσουν τρεις δημοφιλείς ηθοποιοί, που βρέθηκαν στην Πάτρα ειδικά για την εκδήλωση: ο Απόστολος Ρήγας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Τσώκος.

Η παρουσία τους ικανοποίησε μικρούς και μεγάλους που φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Αλλά και οι ίδιοι δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που βρέθηκαν στη γιορτή και εντυπωσιασμένοι από την όλη διοργάνωση.

Η βραδιά είχε ξεκινήσει με μουσικοχορευτικά δρώμενα από τους μαθητές του σχολείου και ολοκληρώθηκε με τα δύο τμήματα της ΣΤ’ Δημοτικού να χορεύουν και να τραγουδούν ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για την εκδήλωση, με τίτλο «Έχε γεια Δημοτικό», σε στίχους Πέτρου Ψωμά και ερμηνεία Δημήτρη Δημόπουλου. Την χορογραφία των μαθητών είχε αναλάβει η Πατρινή σχολή χορού Παναγιώτη Κατσίκη.

Ακολούθησαν φωτιές, χαρτοπόλεμος και πυροτεχνήματα που δημιούργησαν μία ατμόσφαιρας γιορτής και συγκίνησης για το αποχαιρετιστήριο πάρτι της τελευταίας τάξης.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με έκδηλο κέφι η Ελένη Κίτσιου και ο Τζίμης Πολίτης και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με την λαϊκή ορχήστρα Εν Χορδώ, όπου υπό την καθοδήγηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Θεόδωρου Γεωργόπουλου, διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι με ωραία επιλεγμένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Πάτρα: Η καγκελόπορτα του σχολείου έγινε..."Τοίχος της καλοσύνης"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight