Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Η πόλη φιλοξενεί το 16ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η πόλη φιλοξενεί το 16ο Παμπελοπο...

Από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί φέτος το 16ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο. Στην σημαντική αυτή δράση που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 24 με 26 Ιουνίου αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες οδοντίατροι από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.  Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του Συνεδρίου έδωσε σε συνέντευξη τύπου το Προεδρείο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας .

Το συνέδριο-θεσμός επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με θεματολογία αιχμής που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των οδοντιάτρων. Πέραν του κατευθυνόμενου προγράμματος θα περιλαμβάνει πρακτικά σεμινάρια, ελεύθερες ανακοινώσεις και επιτοίχιες παρουσιάσεις. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο  κ.Γ. Μουτούσης, Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, ενώ Συντονιστής της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο κ. Κ. Λιανός.

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή έχει μεριμνήσει και για μια σειρά από πολιτιστικές δράσεις που θα λάβουν χώρα στο περιθώριο του Συνεδρίου, ώστε οι επισκέπτες της πόλης να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being