Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το πρόγραμμα των προβολών στο Σινέ Κάστρο Ρίου έως τις 19 Ιουνίου

Το πρόγραμμα των προβολών στο Σινέ Κάστρ...

Δείτε αναλυτικά

Το πρόγραμμα των προβολών στο Σινέ Κάστρο στο Ρίο μέχρι τις 19 Ιουνίου έχει ως εξής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 9/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ»

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χαντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 118'

Υπόθεση:
Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη Γιορτή της Μητέρας και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απουσία της αγάπης, αυτή η Γιορτή της Μητέρας θα μείνει στα χρονιά των ρομαντικών κομεντί, καθώς το κοινό θα την θυμάται για πολλές δεκαετίες. Γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τι καλύτερο για τη γιορτή της Μητέρας από μια κωμωδία του Γκάρι Μάρσαλ; Η τελευταία ταινία της τριλογίας του αγαπημένου σκηνοθέτη («Pretty Woman», «Valentine’s Day») με θέμα τις γιορτές, υπόσχεται γέλιο και δάκρυα σε μια ξεκαρδιστική και συγκινητική ιστορία, για διαφορετικές μαμάδες που η κάθε μια έχει να αντιμετωπίσει τις δικές τις δυσκολίες, την εβδομάδα που προηγείται της Γιορτής της Μητέρας.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/6

 

«SPOTLIGHT:ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ»

Σκηνοθεσία: Τόμας ΜακΚάρθι
Πρωταγωνιστούν: Μάρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λιβ Σράιμπερ, Τζον Σλάτερι, Στάνλεϊ Τούτσι, Μπράιαν Ντάρσυ Τζέιμς
Κατηγορία: Βιογραφικό
Διάρκεια: 128'

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

Υπόθεση:
H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight, της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις Η.Π.Α. αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μέσω ενός αρρωστημένου κυκλώματος.

Οι Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams), Michael Rezendes (Mark Ruffalo) και Matt Carroll (Brian d’Arcy James), μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νοσηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.

*Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας φέτος.

 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 16/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ - LOLO»

Σενάριο: Julie Delpy, Eugénie Grandval

Παίζουν: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard.

Σκηνοθεσία: Julie Delpy

Έτος παραγωγής: 2016

Χώρα Παραγωγής: Γαλλία.

 

Υπόθεση:
Η κομψή και εκλεπτυσμένη Παριζιάνα Violette (Julie Delpy) κάνει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, όπου συναντά τον γλυκύτατο Jean-René (Dany Boon). Αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, η χημεία μεταξύ τους είναι τόσο καλή που βρίσκονται ξανά στο Παρίσι. Όμως, ένα τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού. Ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί τον επίδοξο εραστή, με κάθε τρόπο.

 

 



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture