Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών οι εκδηλώσεις για τη λήξη των μαθημάτων στο Κατηχητικό του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς

Πάτρα:Παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών οι...

Φαντασμαγορική λήξη με πυροτεχνήματα

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε με τη χάρη του Θεού στο προαύλιο του ναού μας η καθιερωμένη γιορτή της λήξης των μαθημάτων του κατηχητικού του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

Την ημέρα αυτή, χαρήκαμε ιδιαιτέρως, αφού  είχαμε κοντά μας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών  και  Πατέρα όλων μας κ.κ. Χρυσόστομο ο οποίος με πολλή αγάπη και παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, μας τίμησε με την παρουσία του στην τόσο σημαντική και λαμπρή αυτή εκδήλωση της ενορίας μας. Ο Σεβασμιώτατος όπως το έχει  αποδείξει πολλακις έως τώρα είναι ανάμεσά μας, κοντά μας, δίπλα μας, με κάθε τρόπο, είναι ένας από εμάς που αφουγκράζεται και συμμερίζεται τις χαρές και τις λύπες μας, ξεπερνώντας κάθε ταμπού και αντιλήψεις που υπήρχαν έως τώρα.

Αφού απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις ευχές του σε όλους μας, ξεκινήσαμε για ένα ταξίδι αναμνήσεων χορού γέλιου και παιχνιδιού υπό το βλέμμα του Θεού.

Ακολούθως ο π. Χαράλαμπος ως πνευματικός μας πατέρας και υπεύθυνος του κατηχητικού μας, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την σημερινή βραδιά, δίνοντας ευχές σε γονείς και παιδιά.

Από την  εκδήλωση αυτή είδαμε πολλά. Παρουσιάστηκαν στιγμές από όλη την κατηχητική χρονιά. Ξύπνησαν αναμνήσεις σε παιδιά και κατηχήτριες. Οι γονείς είδαν και καμάρωσαν όλα όσα έκαναν τα παιδιά καθ όλο το έτος. Τα παιδιά, με την πολύτιμη καθοδήγηση και εκπαίδευση από την δις Δήμητρα Κορκόντζηλα μας παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό θέαμα διασκεδάζοντας μας και βάζοντάς μας σε κλίμα διακοπών, αφού οι χοροί που μας παρουσίασαν ήταν από το όμορφό Αιγαίο μας.

Η συνέχεια της βραδιάς επιφύλασσε γεύμα σε μικρούς και μεγάλους, προβολή βίντεο με παράλληλη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων τόσο της Συνάξεων Νέων όσο και του Κατηχητικού.  Το γαϊτανάκι, δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη σημερινή μας γιορτή. Και δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτεροι χορευτές από τα παιδιά όλω των τμημάτων  του κατηχητικού μας σχολείου. Τα παιδιά λοιπόν, ανά τμήματα έπλεξαν το γαϊτανάκι χορεύοντας και παρουσιάζοντας μας ένα πολύ όμορφο θέαμα. Και επειδή το καλοκαιράκι επιβάλλει παγωτάκι, είχαμε την δυνατότητα να το γευτούμε.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε αυτή τη βραδιά να μην αφιερώσουμε λίγο χρόνο για τους ανθρώπους που είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά μας και κάνουν πάρα πολλά πράγματα μαζί τους, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο. Φυσικά αναφερόμαστε τόσο στον υπεύθυνο του κατηχητικού μας π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, όσο και στις κατηχήτριες μας, τις οποίες αξίζει να αναφέρουμε :

  • Πρεσβυτέρα Αθανασία Παπαδοπούλου – Αυγέρου
  • Βασιλική Σταματοπούλου – Μανιώτη
  • Μαρία Μάρκου
  • Ελένη Χρυσικού
  • Ελένη Καλαντζή
  • Η δασκάλα χορού του χορευτικού μας δις Δήμητρα Κορκόντζηλα

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε ένα αναμνηστικό για την χρονιά αυτή. Έτσι λοιπόν,  όλα τα παιδιά μαζί την ευλογία του Μητροπολίτου και του π. Χαραλάμπους έπαιρναν α ένα αναμνηστικό και ένα δωράκι.

Η βραδιά έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο, και αυτός δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τη θέα των πυροτεχνημάτων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις