Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή στην πλατεία Τριών Συμμάχων

Πάτρα: Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή...

Για το ασφαλιστικό και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης

Συλλαλητήριο διοργανώνει για την προσεχή Κυριακή 22 Μαϊου το ΠΑΜΕ στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα αντιδρώντας στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

Στο αγωνιστικό κάλεσμα προς του εργαζόμενους το ΠΑΜΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο το νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στους μισθούς, σε νέους έμμεσους φόρους για τη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει. Φέρνει  ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων και νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.

Καλούμε τους εργαζόμενους κάθε κλάδου, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις σωματειακές επιτροπές, τις λαϊκές επιτροπές, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, να μη δεχτούν τη νέα εξαθλίωση! Να μην εγκλωβιστούν ξανά στις ψεύτικες ελπίδες και στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι περάσαμε τα δύσκολα.

Μας θέλουν προσκυνημένους, απογοητευμένους και να ματώνουμε συνέχεια για τα συμφέροντα του κεφαλαίου! Να  θα περάσει η ηττοπάθεια, ο συμβιβασμός! Ψηλά το κεφάλι!

Να οργανωθούμε καλύτερα, να δυναμώσουμε την ενότητά μας, να προετοιμαστούμε καλύτερα για πιο μαζικούς κι ανεβασμένους αγώνες! Η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, το χτύπημα στο ασφαλιστικό, η φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων δεν τους αρκεί! Δοκιμάζουν τις αντοχές μας, μας εξαθλιώνουν και προκαλούν.

Δε νομιμοποιούμε τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισαν. Δε συμβιβαζόμαστε με αυτή την πολιτική που έχει ως μόνο και αποκλειστικό στόχο να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί. Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δε θα κοπάσει ποτέ"!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις