Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολιγόωρες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη N.E.O. Κορίνθου-Πατρών

Ολιγόωρες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη N....

Μεταξύ Κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου και στην περιοχή κόμβου Ακράτας λόγω εργασιών Κατασκευής του Αυτοκινητοδρόμου και της ΕΡΓΑ ΟΣΕ

Ολιγόωρες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη N.E.O. Κορίνθου-Πατρών μεταξύ Κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου και στην περιοχή κόμβου Ακράτας λόγω εργασιών Κατασκευής του Αυτοκινητοδρόμου και της ΕΡΓΑ ΟΣΕ θα γίνουν την Τετάρτη 18/05, κατά τη διάρκεια των οποίων:

-     Από τις 15:00 το μεσημέρι έως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5) στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.

-     Επιπρόσθετα από τις 18:00 το απόγευμα έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας στον κόμβο της Ακράτας (ΧΘ 149), θα είναι αποκλεισμένος ο κλάδος εξόδου από Αθήνα προς Ακράτα και εισόδου από Ακράτα προς Πάτρα και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον προηγούμενο κόμβο (Δερβενίου, ΧΘ 142) ή τον επόμενο κόμβο (Καλαβρύτων, ΧΘ 159).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις