Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ναό Παντανάσσης Πατρών επισκέφθηκε η Ρωσική αντιπροσωπεία που συνοδεύει το λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το ναό Παντανάσσης Πατρών επισκέφθηκε η ...

Εντυπωσιάστηκαν από τον ναό της Παντάνασσας με τα 170 σχεδόν χρόνια ιστορίας

Η Ρωσική αντιπροσωπεία που βρίσκεται στην Πάτρα συνοδεύοντας το τίμιο λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας στην Ουκρανία, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου 2016, τον ιερό ναό της Παντάνασσας όπου τους ξενάγησε ο προιστάμενος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Πρωθιερεύς και αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολης Σεβαστουπόλεως κ. Σέργιος, ο ιερεύς Γρηγόριος και η καθηγουμένη της ιεράς μονής Αγίας Τριάδος Συμφερουπόλεως, Ευσεβία, όπου και φυλάσσεται ο εκκλησιαστικός αυτός θησαυρός του Αγίου Λουκά.

Οι ξένοι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από το ναό, οι ιερείς μπήκαν μάλιστα στο ιερό και τέλεσαν δέηση, προσκύνησαν τη χάρη της Παναγίας Παντάνασσας ενώ έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί και με τους επιτρόπους του ναού και τον συνεφημέριο του ιστορικού ιερού ναού της Παντάνασσας π. Παύλο Σπίνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 στις 18.00 στο Μέγα απόδειπνο, στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου όπου έχει τοποθετηθεί για ιερό προσκύνημα το λείψανο του Ρώσου Αγίου, θα πήγαιναν οι ιερείς και πιστοί της Παντάνασσας.

Οι φωτό είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, συνεργάτη του thebest.gr.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις