Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πανελλήνια απήχηση στην πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής- Στο Mega το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Πελετίδης για την πορεία κατά της ανεργίας

Πανελλήνια απήχηση στην πρωτοβουλία της ...
Βγενόπουλος Φάνης

Όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε στην 3η Απριλίου, το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης διαρκώς αυξάνεται

Στη πρωινή εκπομπή του Mega των Καμπουράκη – Οικονομέα, θα μιλήσει το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Ο δήμαρχος θα «βγει» στην εκπομπή μέσω skype, ενόψει της πρωτοβουλίας που έχει λάβει η δημοτική Αρχή για την πορεία κατά της ανεργίας, από τις 3 Απριλίου και για οχτώ ημέρες, από την Πάτρα στην Αθήνα.

Η παρέμβαση του δημάρχου, αναμένεται να γίνει στο κανάλι το διάστημα από 7.30 – 8.00, όπως πληροφορείται το thebest.gr.

Όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε στην 3η Απριλίου, το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης διαρκώς αυξάνεται.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, για το επόμενο διάστημα έχουν «κλειστεί» συνεντεύξεις του δημάρχου, σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα, ενώ υπάρχουν και ρεπορτάζ σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, όπως το πρόσφατο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπου ο Κώστας Πελετίδης καλεί τους Πατρινούς, να συμμετάσχουν στην πορεία ακόμη και για 100 μέτρα!

Ο δήμαρχος φιλοξενήθηκε στις αρχές του μήνα και στο στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή, όπου μίλησε για την πορεία κατά της ανεργία που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων.

Περιττό βέβαια να αναφερθεί, ότι τα δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» και του 902.gr,  είναι καθημερινά για την κινητοποίηση, δεδομένου ότι η δημοτική Αρχή, είναι φίλα προσκείμενη στο ΚΚΕ.

Μάλιστα, στην πρωινή του εκπομπή στον Real fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας την πρωτοσέλιδη είδηση του «Ρ» για το θέμα, αναφέρθηκε στο οξύ πρόβλημα της ανεργίας που αντιμετωπίζει η Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις