Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αναβάλλεται για το άλλο Σάββατο η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού - "Δεν θα πετάξουμε 23.000 ευρώ στη βροχή" λέει στο thebest.gr o Πρόεδρος της Κοινωφελούς - ΒΙΝΤΕΟ

Αναβάλλεται για το άλλο Σάββατο η τελετή...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δηλώσεις στο thebest.gr και για τη δυσαρέσκεια καταστηματαρχών εξαιτίας της αναβολής

Οριστικά αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου η πραγματοποίηση της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο στο thebest.gr o Πρόεδρος της Κοιωνφελούς Επιχείρησης του Δήμου για το Πατρινό Καρναβαλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος, αποφασίστηκε η χρονική μετάθεση της τελετής για το επόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου, λόγω των προβλέψεων για έντονη καταιγίδα το προσεχές Σάββατο.

Όπως είπε, η απόφαση για αναβολή ελήφθη κατά πλειοψηφία χθες βράδυ σε συνεδρίαση του Δ.Σ.

"Όλες οι προβλέψεις που λαμβάνουμε είναι ότι το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός θα είναι βροχερός. "Το κόστος της τελετής είναι 23.000 ευρώ. Δεν θα πετάξουμε αυτά τα χρήματα στη βροχή" σημειώνει χαρακτηριστικά, απαντώντας ταυτόχρονα στη δυσαρέσκεια που έχουν εκφράσει καταστηματάρχες για την αναβολή , μιας και οι ίδιοι είχαν προγραμματίσει πάρτι και άλλα events στα καταστήματά τους.

Επιπλέον ο κ. Χρυσοβιτσάνος σχολιάζει ότι διατηρεί αμφιβολίες για το ως προς το κατά πόσο η κακοκαιρία που αναμένεται το Σάββατο θα εξυπηρετήσει τους καταστηματάρχες στην προσέλκυση πελατών.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 μεταφέρεται για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄, λόγω των προβλέψεων για κακές καιρικές συνθήκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάτρα: Έξαλλοι οι μαγαζάτορες με την αναβολή της έναρξης του Καρναβαλιού

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture