Είχαν συνάντηση με τους δημοσιογράφους
Αισιόδοξοι για το 2016 εμφανίστηκαν οι τρεις βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, σε συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης της Πάτρας. Η συνάντηση έγινε σε χαλαρό κλίμα, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε καφέ των Υψηλών Αλωνίων, με αφορμή την έλευση του νέου έτους.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα είναι λιγότερο δύσκολη από την προηγούμενη και πως θα «αρχίσουμε να βλέπουμε φως στο τούνελ», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος σημείωσε ότι το 2016 θα είναι καλύτερη χρόνια από το 2015, καθώς όπως υπογράμμισε μπήκαν οι βάσεις σταθεροποίησης της οικονομίας και ανάκαμψης της κοινωνίας.
Αισιόδοξος και ο Ανδρέας Ριζούλης, ο οποίος δήλωσε ότι το 2016 θα είναι μια καλύτερη χρονιά με ανάπτυξη και δουλειές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










