Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 9 μμ με τον Τάσο Θεοδόση

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 9 μμ με τον Τάσο Θεοδόση:

***  Οι 11 άξονες που θα κινηθεί η κυβέρνηση τη νέα χρονιά. Καμία νέα μείωση στις κύριες συντάξεις υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός. Τι ειπώθηκε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της χρονιάς, τι ζήτησε από τους υπουργούς του.

 

***   Τη  μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων σε όλες τις κλίμακες προτείνει στο πόρισμά της η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών. Τι εξελίξεις σηματοδοτεί το πόρισμα. Πιθανή ανάσα ζωής στην αγορά των ακινήτων.

***   Στον Πύργο αυτή την ώρα ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Κλειστή σύσκεψη παρουσία του περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα για την Πατρών Πύργου. Απευθείας σύνδεση.

***     Εγκληματική οργάνωση που βασάνιζε τα θύματά της για να τα ληστέψει εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Πάτρας. Η πολύμηνη επιχείρηση αφορούσε σε πολλές περιοχές της χώρας και έφερε συλλήψεις 7 Αλβανών μελών της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται άλλοι δεκαέξι.

 

*** Στον υπουργό προστασίας του πολίτη ο δήμαρχος Αιγιαλείας για την παραμονή του αστυνομικού τμήματος της Ακράτας. Σε απευθείας σύνδεση ο δήμαρχος μιλά για το θέμα και τις υποσχέσεις που πήρε από τον υπουργό.

***    Ελαφρώς ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ποια είδη πωλούνται ακριβότερα. Τι λένε επιχειρηματίες και καταναλωτές. Τελευταίες ημέρες κινείται η αγορά

***Επίθεση από αλβανικά μέσα ενημέρωσης στο τμήμα ελληνικής γλώσσας και ελληνικού πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο του Αργυροκάστρου. Αφορμή ντοκιμαντέρ του πανεπιστημίου με τίτλο οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες, με θέμα τον Ελληνικό-Ιταλικό πόλεμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις