Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρέβεζα: Είναι σίγουρα το πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο σπίτι - Κάθε βράδυ ...αναβοσβήνουν 25.000 φωτάκια!!!

Πρέβεζα: Είναι σίγουρα το πιο φωτεινό χρ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το σπίτι του Θωμά Τσάκη στην Πρέβεζα, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα λάμπει ολόκληρο! Τόσο οι εξωτερικοι χώροι όσο όμως και το εσωτερικό του! Στο σαλόνι ας πούμε, δεν υπάρχει ένα αλλά… τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Βίντεο με το σπίτι έχουν δημοσιευτεί και ο κ. Θωμάς λέει ότι είχε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους και γνωστούς που έχουν εντυπωσιαστεί. Φέτος μάλιστα πρόσθεσε κι άλλα πράγματα στο στολισμό στο… σπίτι του Αϊ Βασίλη, όπως πλέον το έχουν ονομάσει τα παιδιά που το επισκέπτονται στην Πρέβεζα, στην οδό Μ. Μπότσαρη.

Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 17 περίπου χρόνια, με την τοποθέτηση του μεγάλου άστρου που βρίσκεται στην κορυφή του σπιτιού, όπως λέει ο ιδιοκτήτης Θωμάς Τσάκης, ενώ τα τρία μεγάλα δέντρα στο σαλόνι, είναι φυσικά τα οποία μεταφέρει από την αυλή και τα κλαδεύει κάθε χρόνο δίνοντάς τους το συγκεκριμένο σχήμα.

Κάθε χρόνο ο κ. Θωμάς πρόσθετε όλο και περισσότερα λαμπιόνια για να φτάσει στην σημερινή του μορφή με πάνω από 25 χιλιάδες φωτάκια να αναβοσβήνουν κάθε βράδυ και να τραβούν τα βλέμματα όσων περνούν από εκεί.

Φέτος ξόδεψε, όπως λέει, μόνο 8 ευρώ για να αντικαταστήσει όσα λαμπάκια είχαν καεί και να προσθέσει και κάποια ακόμα. Τα ανάβει από το απόγευμα έως το βράδυ και το κόστος του ρεύματος, όπως λέει ο κ. Θωμάς, είναι περίπου 10 λεπτά την ημέρα.

Ο κ. Θωμάς πλέον νιώθει υποχρέωσή του να στολίζει κάθε χρόνο το σπίτι του μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον ρωτούν για να περάσουν και να το δείξουν στα παιδιά τους. Το σπίτι του Αϊ Βασίλη, όπως το ονόμασαν τα παιδιά. Και πολλοί είναι φέτος όσοι το έχουν επισκεφθεί αφού οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες του ο κ. Θωμάς και η κ. Κατερίνα δεν διστάζουν να ανοίγουν τις πόρτες τους στους μικρούς επισκέπτες.

Τέλος ο κ. Θωμάς έστειλε σε όλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι τα πράγματα θα φτιάξουν. «Εμείς οι Έλληνες ήμασταν χαμηλά, φτάσαμε ψηλά, πήγαμε χαμηλά, πάλι θα φτάσουμε ψηλά… και να μην φοβόμαστε ποτέ την λιτότητα… εμείς θα πάμε ενάντια στην λιτότητα» είπε ο κ. Θωμάς στέλνοντας σε όλο τον κόσμο τις καλύτερες ευχές του για Χρόνια Πολλά και να είναι ευτυχισμένοι.

Πηγή: pamepreveza

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις