Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εγκαινιάστηκε η έκθεση σκίτσων του dranis για καλό σκοπό-Ανατρεπτική σάτιρα στο Επιμελητήριο με τη σφραγίδα του thebest.gr - ΒΙΝΤΕΟ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση σκίτσων του drani...

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαϊας

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια Έκθεσης σκίτσων του Dranis, την Τετάρτη το βράδυ στο Επιμελητήριο. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, με πολλή χιούμορ, πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, ενώ πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ο Dranis, που εξέπληξε τους πάντες, με το πενάκι του (θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες από τα χθεσινά εγκαίνια).

Η Έκθεση, που διοργανώνεται από το thebest.gr με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαίας θα παραμείνει ανοιχτή όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως τις 10  Ιανουαρίου.

Τα σκίτσα που παρουσιάζονται στην Έκθεση, δημοσιεύονται και στο περιοδικό THE BEST MAGAZINE που βρίσκεται στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία.

Μέρος των εσόδων και από την πώληση του περιοδικού θα διατεθεί για την ενίσχυση της Φωλιάς του Παιδιού.

Η σάτιρα είναι η πιο ανατρεπτική τέχνη και συνάμα ο πιο σίγουρος δρόμος για να βρει μια ιδέα το στόχο της στην πατρίδα του Αριστοφάνη.

Το thebest.gr πιστεύει ότι ιδίως σε εποχές κρίσης ο δρόμος της αφύπνισης μέσα από το χαρά της σάτιρας είναι ο μόνος ασφαλής και ο πιο ευπρόσδεκτος.

Για αυτό και έλαβε τα ...μέτρα του και σας καλεί σε μια έκθεση που θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο Επιμελητήριο Αχαΐας και η οποία έχει την υπογραφή από το μαγικό πενάκι του dranis.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

Πρόσωπα που απασχόλησαν την επικαιρότητα τη χρονιά που φεύγει, σε τομείς όπως η πολιτική, η κοινωνία, η επιστήμη, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και οι επιχειρήσεις, "παρελαύνουν" στην έκθεση αφού έκαναν πρεμιέρα στο εορταστικό best που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες με τη μορφή λευκώματος.

Πρόσωπα από την Ευρώπη, την Ελλάδα και την Πάτρα γεγονότα ιδωμένα με την ματιά του σκιτσογράφου, ζωντανεύουν "ξεφυλλίζοντας" με χρώμα και γραμμές το 2015 που μας αφήνει προβληματισμένους αλλά σίγουρα όχι χωρίς... όπλα.

Αυτή άλλωστε είναι και η δύναμη της γελοιογραφίας: να γίνεται όπλο στα χέρια των φαινομενικά ανίσχυρων.

 

Μέρος των εσόδων από την πώληση των σκίτσων θα διατεθούν στη "Φωλιά του παιδιού".

Χορηγοί της έκδοσης του thebest είναι η εταιρία Dur και ταsuper market Κρόνος.


Πάρτε μια γεύση από τα πρόσωπα της χρονιάς με σκίτσα του Dranis – Κυκλοφόρησε το περιοδικό BEST-Ζητήστε το σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture