Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Κλείνει μετά από 16 χρόνια το newsstand στην Αγίου Ανδρέου

Πάτρα: Κλείνει μετά από 16 χρόνια το new...

Το μήνυμα των τριών ιδιοκτητών του

«Αγαπητοί πελάτες, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τα 16 χρόνια στήριξής σας». Με αυτό το λιτό γραπτό μήνυμα στην πρόσοψη του καταστήματος Ελευθερία Αθανασοπούλου, η Νίκη Αθανασοπούλου και η Γιώτα Θεοδωροπούλου – Αθανασοπούλου, ανακοινώνουν ότι το Newsstand στην οδό Αγ. Ανδρέου μεταξύ της Ερμού και Αγ. Νικολάου ύστερα από 16 χρόνια βάζει λουκέτο.

Το κλείσιμο του καταστήματος αποτελεί πλήγμα για το χώρο της δημοσιογραφίας μιας και ο επισκέπτης μπορούσε εκεί να βρει και να προμηθευτεί σχεδόν ότι ξένο περιοδικό και εφημερίδα κυκλοφορεί.

Το κατάστημα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα, τα οποία είχε περιγράψει με άρθρο του στο thest.gr, ο δημοσιογράφος Τάκης Μαρτάτος (διαβάστε εδώ).

Πάντως προς το παρόν, η επιχείρηση που αγάπησαν και αγκάλιασαν όχι μόνο οι Πατρινοί αλλά και πολύς άλλος κόσμος και οι περαστικοί τουρίστες, συνεχίζει να είναι ανοικτή τα πρωινά, έως περίπου τις 2 το μεσημέρι και μάλιστα διαθέτει βιβλία, αρκετά σε προσεγμένες ξένες εκδόσεις και εφημερίδες του τοπικού Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά