Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Τσίπρα σε αρχηγούς: Έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για τις συντάξεις; – Ένταση στο συμβούλιο των πολιτικών

Επίθεση Τσίπρα σε αρχηγούς: Έχετε το θρά...

«Έχετε το θράσος να λέτε εσείς ότι αυτό ήταν το χειρότερο μνημόνιο όταν επί των ημερών σας έγιναν αυτές οι μειώσεις στις συντάξεις;»

Συνεχίζεται το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και όπως φαίνεται, οι πολύωρες συζητήσεις δημιούργησαν τις συνθήκες για να υπάρξει εκνευρισμός και ένταση ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλ. Τσίπρας αντέδρασε έντονα στην απόρριψη της πρότασής του για κοινό ανακοινωθέν και στη ρητορική για περικοπή συντάξεων. «Έχετε το θράσος να λέτε εσείς ότι αυτό ήταν το χειρότερο μνημόνιο όταν επί των ημερών σας έγιναν αυτές οι μειώσεις στις συντάξεις;» τόνισε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας πρότεινε τα κόμματα να έχουν από ένα εκπρόσωπο στην επιτροπή για το Ασφαλιστικό. Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πρότεινε την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος για μη μείωση των συντάξεων και υπογράμμισε την ανάγκη η χώρα να ενισχυθεί διαπραγματευτικά, προκειμένου να μη μειωθούν οι συντάξεις.

Η πρότασή του αυτή ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσέκρουσε στην άρνηση του προέδρου της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αντίθεσή του για τη δημιουργία hot spots στα νησιά.

Ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται σε τηλεφωνικές επαφές με τους 4 υποψηφίους για την προεδρία της Ν.Δ. για να καθορίσουν τη στάση τους.

«Έχετε το θράσος να λέτε εσείς ότι αυτό ήταν το χειρότερο μνημόνιο όταν επί των ημερών σας έγιναν αυτές οι μειώσεις στις συντάξεις;» εξερράγη ο Αλ.Τσίπρας όταν οι πολιτικοί αρχηγοί αρνήθηκαν να συνυπογράψουν δύο διαφορετικές ανακοινώσεις για το ασφαλιστικό.

Διαβάστε επίσης:

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: «Οχι» σε Τσίπρα από Φώφη και Θεοδωράκη για τις επιτροπές

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Δύο επιτροπές για ασφαλιστικό και Σύνταγμα πρότεινε ο Τσίπρας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις