Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: «Οχι» σε Τσίπρα από Φώφη και Θεοδωράκη για τις επιτροπές

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: «Οχι» σε Τσ...

Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12.20 στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης  είπαν οχι στις επιτροπές για ασφαλιστικό και σύνταγμα που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το πεδίο της Βουλής έδειξε για το διάλογο στο ασφαλιστικό ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνούμενος συμμετοχή σε μια διακομματική επιτροπή. Αφησε πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο το Ποτάμι να συμμετάσχει σε μια επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος υπό την προϋπόθεση πως θα υπάρξει πρώτα συμφωνία για αλλαγή του εκλογικού νόμου εντός του 2016.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ενωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης μετά την σκληρή κριτική που ακούστηκε από τους άλλους αρχηγούς για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού τους επέκρινε γιατί δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται στην προσπάθεια συνεννόησης.

Φέρετε μάλιστα να συνέστησε « Μην πετροβολάτε τον Τσίπρα το Grexit δεν έχει φύγει ακόμη από το τραπέζι».  Διατύπωσε μάλιστα και επισήμως την πρόταση του για οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες υπουργούς και φυσικά τη συμμετοχή της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Δύο επιτροπές για ασφαλιστικό και Σύνταγμα πρότεινε ο Τσίπρας

Θερμό επεισόδο στο Προεδρικό - Καβγάς Γεροβασίλη - Κουμουτσάκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις