Αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα
Συνελήφθησαν, χθες στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, δύο ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση διακεκριμένων φθορών.
Οι δύο 16χρονοι χθες το βράδυ, εκσφενδόνισαν πορτοκάλια στους υαλοπίνακες διερχόμενου αστικού λεωφορείου προκαλώντας φθορές που αξία τους ξεπερνά τα 500 ευρώ.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης οι οποίοι εντόπισαν και τους συνέλαβαν..
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, στον οποίο θα υποβληθεί η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









