Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Δήμος αναζητά εθελοντές... εκπαιδευτικούς για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Πάτρα: Ο Δήμος αναζητά εθελοντές... εκπα...

Δείτε που μπορείτε να υποβάλλεται το βιογραφικό σας

Η Δημοτική Αρχή για δεύτερη συνεχή χρονιά διερευνά τις δυνατότητες λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου  που χρειάζονται βοήθεια κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τα μαθήματα που θα διδάσκονται στο Γυμνάσιο θα είναι: Αρχαία, Μαθηματικά, Έκθεση, Φυσική και Χημεία, ενώ στο Δημοτικό: Γλώσσα και Μαθηματικά.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου απαιτεί την συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών, ενώ λόγω της μεγάλης συμμετοχής μαθητών απαιτούνται περισσότεροι εκπαιδευτικοί από πέρυσι, σε όλες τις ειδικότητες και ειδικά Μαθηματικοί, Χημικοί και Φυσικοί, για τους μαθητές του Γυμνασίου.

 

Για το λόγο αυτό, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου, μετά την επιστολή στους αρμόδιους φορείς Εκπαίδευσης της περιοχής, απευθύνει και δημόσια πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), κατόχους πτυχίων με τίτλους σπουδών, σύμφωνους με τα προαναφερθέντα μαθήματα, να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους, με την εθελοντική προσφορά τους.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μόνο, στην διεύθυνση:  [email protected] αποστέλλοντας ένα σύντομο βιογραφικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις