Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην ουρά εκατοντάδες άνεργοι για μια θέση οχτάμηνης εργασίας στο Δήμο – Λήγει η προθεσμία – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην ουρά εκατοντάδες άνεργοι για...
Βγενόπουλος Φάνης

Στο Δήμο εκτιμούν ότι οι αιτήσεις θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά

Δεκάδες άνεργοι συνωστίζονται έξω από τα γραφεία των ΚΕΠ του Δήμου της Πάτρας (Μαιζώνος και Βότση), προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση για μία από τις 53 οχτάμηνες θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί από τη Δημοτική Αρχή. Το φαινόμενο είναι καθημερινό, από τις 19 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων και στη δημοτική Αρχή, το φαινόμενο θα ενταθεί όσο πλησιάζουμε στη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, με το ρυθμό υποβολής των αιτήσεων αναμένεται ότι θα υπάρξουν δεκάδες εκατοντάδων ενδιαφερόμενοι στο τέλος της διαδικασίας, αφού η ανεργία είναι μεγάλη και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Η ταλαιπωρία των ανέργων συμπολιτών, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού των ΚΕΠ, οφείλεται και στο μεγάλο όγκο εγγράφων που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης, μιας και η διαδικασία γίνεται μέσω του ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις αφορούν προσωπικό του τομέα καθαριότητας και χειριστές μηχανημάτων έργων και απορριμματοφόρων. Πρόκειται για τις εξής ειδικότητες:

-4 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

-2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ - ΟΜΑΔΑΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ Γ΄)

-2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ - JCB - ΟΜΑΔΑΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ Δ΄)

-5 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΑΡΩΘΡΩΝ (ΟΜΑΔΑΣ Ι΄ ΤΑΞΗΣ Γ΄)

-4 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

-4 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)

-2 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ)

-30 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Πρωτόκολλο), Μαιζώνος & Βότση (είσοδος από Μαιζώνος - ισόγειο) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πατρέων, Παντανάσσης 30, Τ.Κ.26221, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη Βασιλικής Κοτσάλου (2613610235, 291).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και λήγει Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμ. Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού τηλ: 2613 610235, 291, 223, 224.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε από το την Δημοτική Πινακοθήκη - Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και η έναρξη της διαδικασίας κατάθεσης αιτήσεων για την πρόσληψη 15 ωρομισθίων μουσικών στο Δημοτικό Ωδείο και 12 ωρομισθίων Εικαστικών και Κεραμιστών για το Εικαστικό Εργαστήριο.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα καλύψουν συνολικά 27 θέσεις για το διδακτικό έτος 2015-2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις